VIDEO EXCLUSIV Rezumatul meciului România – Slovacia de la EURO 2024, partida care ne-a adus calificarea în optimi

EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 21:24
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 21:24

România a obținut o performanță remarcabilă la EURO 2024, reușind să se califice în optimile de finală ale competiției. Echipa națională, condusă de selecționerul Edi Iordănescu, a terminat pe prima poziție în grupa E, demonstrând o evoluție solidă pe parcursul fazei grupelor.

 

Ultimul meci al României în grupă a fost împotriva Slovaciei, încheindu-se cu un rezultat de egalitate, 1-1. Acest rezultat, combinat cu remiza 0-0 dintre Ucraina și Belgia în celălalt meci al grupei, a asigurat primul loc pentru România.

Calificarea în optimile de finală reprezintă un succes semnificativ pentru fotbalul românesc, oferind suporterilor motive de bucurie și optimism. Performanța echipei naționale la acest turneu european subliniază progresul și potențialul fotbalului românesc la nivel internațional.

În optimile de finală, România va întâlni fie Slovenia, fie Olanda. Adversara exactă va fi determinată în urma ultimelor două meciuri care urmează să se desfășoare în această seară. Indiferent de adversar, echipa României va avea oportunitatea să continue parcursul impresionant la EURO 2024 și să viseze la performanțe și mai mari.

EURO 2024 se desfășoară în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024, oferind fanilor fotbalului o lună plină de acțiune și emoții. Pentru spectatorii din România, competiția este transmisă în exclusivitate pe canalele PRO TV, PRO ARENA, precum și pe platforma de streaming VOYO, asigurând o acoperire completă a turneului.

Această calificare în optimile de finală marchează un moment important pentru generația actuală de jucători români și pentru staff-ul tehnic condus de Edward Iordănescu. Ea oferă o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare a echipei naționale și poate inspira tinerii fotbaliști din România să urmeze o carieră în acest sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!