Ungurii, revoltați de reacția portarului care l-a băgat în spital pe Varga Barnabas: "Lipsă crasă de empatie"

Varga Barnabas Angus Gunn campionatul european EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 09:54
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2024, 09:58

Barnabas Varga a ajuns pe masa de operație după o ciocnire violentă cu portarul scoţian Angus Gunn în minutul 68 al meciului Ungaria - Scoția, scor 1-0.

În timp ce mai mulți oameni de fotbal din Ungaria și din lume și-au exprimat îngrijorarea pentru accidentarea gravă a lui Barnabas Varga, care a suferit o fractură de os facial și o comoție cerebrală, a ieșit la iveală declarația portarului scoțian, Angus Gunn, care i-a revoltat pe unguri.

"Lipsă crasă de empatie", au notat cei de la Nemzet.

După cum reiese din clipul care circulă pe internet, Angus Gunn nu a manifestat niciun fir de compasiune față de Varga și nici nu l-a interesat cui a provocat accidentarea.

Gunn i-a enervat pe unguri

Portarul scoțian a fost intervievat de BBC la finalul meciului cu Ungaria, iar când reporterul l-a întrebat despre incident și despre Barnabas Varga, moment în care Angus Gunn a răspuns, după cum a observat Origo: "Cine e ăsta?"

Această atitudine a declanșat o avalanșă de critici la adresa portarului lui Norwich City.  Gunn a mai spus că incidentul a fost un pic confuz, că a trebuit să iasă din poartă pentru a boxa balonul.

"A fost destul de dureros. Sper că e bine. Raldo (n.r.- Anthony Ralston) s-a ridicat și eu nu-mi amintesc prea bine scena" - a adăugat Gunn.

Atacantul echipei naționale maghiare și al lui Ferencvaros TC a fost operat luni, iar starea sa este bună.

"Fotbalistul internaţional maghiar Barnabas Varga a fost operat cu succes în această după-amiază la clinica din Stuttgart. Cel mai probabil va putea părăsi spitalul miercuri. Îi dorim însănătoşire grabnică", a scris spitalul din Stuttgart pe Twitter.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!