Coman, OUT de la Campionatul European!

Kingsley Coman campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Campionatul European din Germania / Euro 2024 / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 18:08
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 18:21

Campionatul European din Germania se vede la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie.

Kingsley Coman a fost nevoit să plece de la Campionatul European din Germania chiar înaite de primul meci din eliminatorii.

Starul lui Bayern Munchen se află alături de naționala Franței la Euro 2024, însă până în momentul de față nu a reușit să evolueze decât 15 minute, iar acum s-a văzut nevoit să părăsească brusc cartierul francez din Paderborn.

  • Campionatul European din Germania / Euro 2024 / Sursa: Getty Images

Kingsley Coman va avea încă un copil

Motivul însă este unul foarte fericit: iubita lui Coman, Sabrina Duvad, ar fi pe cale să aducă pe lume al doilea copil și fotbalistul a plecat de urgență spre Suedia pentru a fi alături de persoana iubită. 

  • Coman mai are doi copii din relația cu Sephora Goignan.

Totuși, Didier Dechamps va putea conta pe aripa stângă a lui Bayern Munchen în optimile de finală ale Campionatului European, dacă va dori acest lucru, deoarece Coman va reveni în Germania până la meciul din optimi.

Francezii speră ca acest "baby boost" să-l motiveze pe Kingsley Coman, care a fost afectat de accidentări în ultimele luni, să-l facă să performeze la cel mai înalt nivel și să devină o piesă importantă în misiunea Franței de a câștiga Euro 2024, potrivit Bild.

Cotat la 50 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Kingsley Coman (28 de ani) mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului 2027.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!