VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica ”a dat buzna” în platoul Studio EURO 2024! Intrare inedită pentru fostul atacant înainte de România - Slovacia

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 18:43
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 18:43

România – Slovacia, ultimul meci al tricolorilor din grupele EURO 2024, e în direct la Pro TV și pe VOYO de la ora 19:00.

România are nevoie de un singur punct pentru a-și asigura calificarea în faza optimilor de finală, însă o victorie ar conta extrem de mult în legătură cu adversarul pe care l-ar putea întâlni echipa națională în optimi.

Ciprian Marica, intrare inedită la emisiunea Studio EURO 2024

Înaintea meciului, întreaga Românie vibrează de emoții, iar acestea s-au simțit și în cadrul emisiunii Studio EURO 2024, unde Ciprian Marica și-a făcut o intrare inedită.

Din ”formula de start” a emisiunii au făcut parte Costin Ștucan, Cătălin Oprișan, Răzvan Raț și Florin Răducioiu, însă fostul atacant al echipei naționale și specialist PRO TV pe perioada Campioantului European nu a putut sta departe într-o zi atât de importantă pentru echipa națională.

Marica a intrat în platou echipat ca un adevărat suporter al României: înfășurat în tricolor și cu o goarnă colorată în albastru, galben și roșu. Fostul atacant și-a făcut intrarea suflând în goarnă și a început să strige ”România, România!”.

Programul meciurilor României la EURO 2024

17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

22 iunie (Koln), Belgia - România 2-0 (Tielemans, De Bruyne)

26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Clasament Grupa E, după două etape:

1. România - 3p (3-2g)

2. Belgia - 3p (2-1g)

3. Slovacia - 3p (2-2g)

4. Ucraina - 3p (2-4g)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!