EXCLUSIV Alex Iordănescu a ales între fratele Edi și tatăl Anghel: "Nu vreau să-l supăr, dar e mai talentat"

Alex Iordanescu Anghel Iordanescu edi iordanescu EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 16:30
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 16:30

Alexandru Iordănescu (30 de ani), fratele selecționerului Edi Iordănescu, a intrat în direct la emisiunea "La Măruță", cu câteva ore înaintea meciului România - Olanda, de la EURO 2024.

Fratele mai mic al selecționerului este fotbalist la CS Dinamo, în Liga 3 și visează să îi calce pe urme lui Edi, dar și tatălui său, Anghel Iordănescu.

Alex Iordănescu: "Edi este mai talentat decât tata"

Alex Iordănescu a anunțat că va urmări meciul România - Olanda din București: "Nu mai sunt în Germania. Am avut un examen la școala de antrenori, vreau să o iau pe urmele fratelui meu, și n-am mai putut pleca".

Întrebat cine crede că este selecționerul mai bun dintre Edi și Anghel Iordănescu, Alex l-a ales pe fratele său, având în vedere că nu beneficiază de o generație "așa strălucită" ca a celui care a dus România în sferturile de finală la CM 1994.

"Mi-e greu să fac o comparație de genul ăsta. Având în vedere că Edi a prins alte vremuri, cu o generație nu așa strălucită ca a tatălui meu... nu vreau să-l supăr pe tata, dar cred că Edi e mai talentat decât el. Așa consider eu, că generația de suflet bate generația de aur", a spus Alex Iordănescu, la emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Alex Iordănescu a explicat că nu a mai putut lua legătura în ultimele zile cu fratele său, care a fost foarte concentrat pentru pregătirea partidei cu Olanda, din optimile EURO 2024.

"Am vorbit cu Edi acum două zile. De două zile nu-l mai poți găsi la telefon. Este extrem de concentrat la meciul acesta. Și la mesaje foarte greu îl găsim. E foarte montat, foarte concentrat la ce va urma și să sperăm că se va termina cu bine.

Pronostic? Îmi doresc să câștigăm. Nu contează cât, la un gol diferență e suficient, doar să câștigăm.

Tata era superstițios, foarte superstițios. Dacă dădea cu autocarul cu spatele, îl certa pe șofer, ieșea scandal mare. În schimb, de Edi nu știu să aibă vreo superstiție, însă e perfecționist. Cred că a analizat și ce au mâncat olandezii la mesele de dinaintea meciului. Analizează fiecare lucru în detaliu, are persoane în staff care fac treaba asta, concluziile ajung la el, iar el ia decizii în funcție de chestia asta", a mai spus Alex Iordănescu.

  • România - Olanda, meci din optimile de finală ale EURO 2024, se joacă în această seară, de la ora 19:00. Partida de la Munchen va fi transmisă în direct de PRO TV și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!