Preliminarii EURO 2016

Emotii uriase pentru Alibec. Cat de complicata e fractura care l-ar putea scoate din lotul final pentru UEFA EURO 2016™

Accidentat de la meciul cu Steaua castigat de Astra cu 2-0, Denis Alibec are emotii in acest moment in privinta prezentei la UEFA EURO 2016™.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2016, 10:49
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2016, 22:30

Alibec a fost inclus in lotul extins pentru Euro, insa o fractura suferita la mana ar putea sa-l scoata din calcule.

Initial, cei de la lot stiau de situatie si l-au sfatuit sa joace asa, urmand sa se operez dupa UEFA EURO 2016™. Odata cu schimbarea staffului medical, s-au schimbat si opiniile, iar Gazeta Sporturilor scrie ca Iordanescu se gandeste chiar sa nu-l includa pe golgheterul Astrei in lotul pentru turneul final din Franta.

Laurentiu Oproiu, actualul medic, sustine: "L-am vazut si eu, si doctorul Ionut Codorean pe Alibec. Pentru fracutra lui s-a optat la inceput sa fie conservata accidentarea, fara operatie"

"Din pacate, fractura nu arata semne de vindecare. Din contra, exista o deplasare pregnanta de os, care impinge de sub piele si e proeminenta. La orice cazatura mai serioasa poate ajunge la o fractura deschisa si la alte complicatii."

"Am recomandat interventie chirurgicala imediata, ceea ce ar insemna ca jucatorul pierde cateva antrenamente si posibil primul meci de pregatire. Nu e ideal, dar ar fi o varianta mai lipsita de riscuri pentru el si pentru siguranta lotului"

CITESTE SI

Modifică setările cookies