Singurul roman care a lucrat cu Del Bosque: "E atat de bland, ca un tata!" Cum a ajuns Pancu sa fie alintat de selectioner: EROUL PANTERA!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Iulie 2012, 09:43

	Singurul roman care a lucrat cu Del Bosque: "E atat de bland, ca un tata!" Cum a ajuns Pancu sa fie alintat de selectioner: EROUL PANTERA!

►AZI, ora 19.00, Steaua – Salzburg, LIVE VIDEO pe www.voyo.ro
►Meciurile verii sunt LIVE pe voyo! Aboneaza-te la voyo si poti sa castigi 5 invitatii duble la Real - Barcelona! Click aici

"Vicente este o persoana blanda, iti vorbeste calm, politicos si prin speechurile sale reuseste sa se impuna, cel putin asa a fost in “era” Besiktas. A fost ca un tata pentru multi dintre fotbalisti, rareori mi-a fost dat sa lucrez cu un asemenea tehnician. Pe mine m-a invatat extraordinar de multe lucruri si pot spune ca titlul spaniolilor se datoreaza foarte mult lui del Bosque.

Ne cerea sa jucam cu mingea pe jos, la firul ierbii. Si la Real, si la Besiktas, si duminica seara, contra Italiei, stilul tactic impus de el s-a vazut. Sincer, imi doream sa-i invinga cineva pe spanioli, dar am inteles ca sunt prea puternici. Bravo lor!”, spune Pancu in Libertatea.

"Pentru del Bosque, am intrat in poarta la un meci. Ma vazuse la antrenamente ca am aptitudini, m-a rugat, n-aveam cum sa-l refuz!", mai zice rapidistul. Episodul despre care povesteste atacantul a avut loc in aprilie 2005, la un Fener - Besiktas. "A fost cel mai spectaculos meci al sezonului.

Am intrat in poarta in minutul 80, la 2-2, la un penalty. Goalkeeperul Cordoba facuse fault in careu, a fost eliminat si nu mai aveam schimbari! Am luat gol, dar apoi am reusit trei parade de senzatie, de m-a si poreclit presa “Pantera”. Cu mine in poarta, am intors scorul, castigand in prelungiri cu 4-3!. S-au facut 10.000 de tricouri cu numele meu si cu scorul, 3-4!”.

Ludovic Orban: Orice cetățean, chiar dacă e într-o localitate în carantină, are libertatea să voteze, fără să dea declarații
BRAT

Modifică setările cookies