Cartu face TOTUL sa ajunga in Finala Cupei: "Ricardo si Bonfim sunt iertati" Ce le-a facut inainte de meciul cu Brasov

Autor: Sport.ro
Marti 19 Aprilie 2011, 13:31

	Cartu face TOTUL sa ajunga in Finala Cupei: "Ricardo si Bonfim sunt iertati" Ce le-a facut inainte de meciul cu Brasov

Steaua joaca cu Brasov in Cupa Romaniei, joi de la 20.45 in direct la PRO TV! Apoi vine derby-ul cu Dinamo!

Sorin Cartu vrea neaparat sa ajunga in Finala Cupei si i-a iertat pe Bonfim si Ricardo. Cartu a zis ca o amenda ii va ustura mai rau decat o poate face trecerea la Steaua II. Inainte de meciul cu Brasov, Cartu le-a tinut un discurs celor doi in fata echipei:

"E important sa ne asiguram ca vom fi linistiti la Brasov, vrem sa ne calificam in finala Cupei Romaniei. Bonfim si Ricardo au venit la antrenament, sunt iertati. Am avut o discutie cu ei in fata echipei, personal nu am discutat cu niciunul dintre ei. Le-am explicat de ce i-am primit, e un interes in primul rand al lor. Am facut un compromis ca sa nu creez probleme in cadrul echipei.

Fapta pe care au facut-o e sanctionata in functie de un regulament care exista la club! Pedeapsa cea mai grea care i se da unui jucator este amenda pe care trebuie sa o plateasca. Pentru ei e mai greu sa plateasca bani decat sa ii trimiti la echipa a doua", a spus Cartu la conferinta de presa.

Mihai Costea a inceput antrenamentele cu Steaua, dar Cartu nu crede ca prezenta lui in lot ar trebui comentata decat din vara, cand atacantul adus de la Craiova va avea drept de joc.

"Costea e langa noi, dar acum nu prea ne intereseaza. Va deveni important incepand din vara, cand ne vom putea baza pe el. Pana atunci, se pregateste si e bine ca a venit inca de acum pentru ca asa ne vom cunoaste mai bine unii pe altii". a mai spus antrneorul Stelei.

Steaua e la 7 puncte de Otelul, dar in Ghencea se vorbeste inca de Champions League!

"Cupa e abia al doilea obiectiv al Stelei, dupa cum se stie, noi vrem sa mergem in Champions League. Asta mi s-a spus in momentul in care am semnat, trebuie sa ne concentram la realizarea obiectivului astuia. Cupa e foarte importanta, ne gandim la meciurile astea cu Brasov, le luam pe rand si vedem ce putem sa facem", a incheiat Cartu.
 

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT