Cupa Romaniei

"E doar prostia noastra" Sapunaru ii critica pe colegii sai dupa o noua infrangere cu Dinamo

Pandurii 2-3 Dinamo / Cei de la Pandurii au incasat din nou un gol pe final, iar de aceasta data au fost eliminati din Cupa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 22:52
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 22:53

Dupa golul egalizator incasat duminica seara de la Steaua, acum cei de la Pandurii sunt eliminari de Dinamo din Cupa dupa un gol marcat in minutul 90. Sapunaru acuza lipsa de concentrare a colegilor sai la faza care a dus la reusita lui Vojnovic.


"Se pare ca nu prea avem noroc, am luat gol la final pe prostiile noastre. E prostia noastra pe care continuam sa o facem. A fosrt un meci spectaculos, dar nu conteaza, ei s-au calificat. Conta mai mult sa ne calificam noi mai departe.

Noi am lasat ceva jucatori acasa, trebuia sa joace si cei care n-au apucat pana acum. Am avut doua obiective, pe unul dintre ele l-am ratat. Speram sa o tinem asa, fara infrangere in campionat. Noi avem ca obiectiv calificarea in playoff. Nu jucam pentru recorduri, dar in alta campionate au luat titlul cei care se aflau pe locul 5 inainte de playoff, asa ca orice este posibil", a declarat Sapunaru la Sport.ro. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies