Helmut Duckadam David Miculescu FCSB Nicolae Dica Conference League

Duckadam contestă o decizie a lui Dică din echipa de start a lui FCSB: "Va fi schimbat!"

FCSB a anunțat echipa de start pentru meciul cu Viking, din turul play-off-ului Conference League, care începe la ora 21:30, ÎN DIRECT pe PRO TV și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 20:44
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 20:42

Nicolae Dică mizează pe un sistem 4-2-3-1, iar în poziția de vârf apare David Miculescu, în timp ce Bogdan Rusu este doar rezervă.

Duckadam: "Miculescu nu e vârf. Cred că va intra Rusu"

Helmut Duckadam crede că Miculescu nu este potrivit pentru funcția de atacant central și este de părere că Nicolae Dică va apela la Bogdan Rusu în repriza secundă.

  • Helmut Duckadam

Totuși, fostul mare portar al Stelei a găsit explicația pentru care FCSB insistă cu David Miculescu în poziția respectivă, chiar dacă a jucat foarte rar acolo de-a lungul carierei.

"Nu știu cum se va integra Miculescu. Din punctul meu de vedere, nu este vârf. Nu, el nu e vârf. El vine din spate, dă bine cu capul, dar dacă îl pui în față, nu e atât de rapid pe spații mici. Nu cred că se potrivește. Dar ca să facă loc lui Coman și Codrea... n-are unde să-l pună. 

El niciodată n-a fost atacant central. Probabil o să vadă cum merge și va fi schimbat. Eu spun că în repriza a doua îl va băga pe Rusu. Trebuia să îi bage pe toți, e vorba de expunere. Dacă nici acum nu îi băga...", a spus Helmut Duckadam, la Digisport.

  • FCSB, echipa de start: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Cordea, Oct. Popescu, Coman - Miculescu
  • Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Stoica, M. Tănasă, Dulca, Boboc, Rață, Oaidă, Musi, Radaslavescu
Modifică setările cookies