Tu alegi

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Februarie 2009, 17:09
Cine hotaraste pe cine vezi la televizor?

Tu esti cel care cumperi Gazeta sau ProSportul. Daca vrei sa cumperi. Tu esti cel care intri pe site-urile de sport. Daca vrei sa intri. Tu esti cel care dai pe Sport.ro sau pe Telesport sau pe gsptv. Doar daca vrei.

Nu trebuie sa mergi pana la sectia de votare. Poti sa stai acasa si sa alegi CE VREI sa vezi, CE VREI sa citesti. Si poti alege DACA VREI sa citesti, DACA VREI sa vezi. Ai libertate totala.

Eu am meci in fiecare zi. Depinde de mine si de echipa mea daca reusesc sa inving, daca fac egal sau daca iau bataie. Cateodata e mai greu decat pe teren, pentru ca nu am adversarul in fata. El joaca la aceeasi ora, pe alt teren.

Eu nu pot sa fac blaturi. Valizele, de premiere sau de blatuire, nu m-ajuta cu nimic. Nu pot sa-ti dau sarmale in campania electorala ca sa ma alegi. Nu pot sa vin la tine la usa sa-ti dau cu ceva in cap daca te prind ca nu esti pe sport.ro! Tot ce pot sa fac e sa-ti dau un produs care sa te convinga.

Eu aflu rezultatul meciului meu a doua zi. Daca inving, merg mai departe. Daca nu, trebuie sa schimb ceva. Inseamna ca n-am reusit sa te conving.

Exact ca un antrenor care nu-si permite sa tina pe banca un jucator mai bun in favoarea unui fin sau a unei pile, asa si eu, trebuie sa folosesc cei mai buni jucatori. Jucatorii care fac performanta. Jucatorii care te conving pe tine sa te uiti la mine. Si sa inving.

Educatie? Civilizatie? Da, incerc cu jucatorii care te conving pe tine sa fac un meci onest. Cateodata se poate. Cateodata nu.

Spui ca te-ai saturat? Posibil. Ca eu sunt de vina? Si asta e posibil. Oricand pot fi schimbat. Ca te-ai saturat de jucatorii astia? Nu te cred. Sau, te-ai saturat de ei dar iti place sa te uiti in gura lor. Pentru ca, repet, in fiecare dimineata eu aflu rezultatul meciului jucat cu o seara inainte.

Tu esti cel care trebuie sa-si foloseasca libertatea totala de care vorbeam. Daca tu ti-o folosesti, imi dai si mie libertatea de a alege in numele tau. Libertatea de a avea optiuni. Libertatea de a te putea convinge si cu alti jucatori. Daca nu o faci, s-ar putea sa mi-o iau singur candva.


Citeste mai mult de Vali Moraru pe www.valimoraru.ro

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

A început, oficial, campania electorală pentru turul 2. Iohannis contra Dăncilă
BRAT