CM 2014

FIFA a ridicat suspendarea Nigeriei, urmeaza Suarez? Fanii Barcelonei asteapta cu sufletul la gura reducerea pedepsei

FIFA a luat decizia ieri iar fanii Barcelonei viseaza la o reducere a suspendarii pentru Suarez, cel care a primit 4 luni pentru ca l-a muscat pe Chiellini. Suarez nici nu a fost prezentat la Barcelona pentru ca FIFA interzice acest lucru.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Iulie 2014, 09:49
Data actualizarii: Sambata 19 Iulie 2014, 09:51

FIFA a anuntat ca a ridicat suspendarea federatiei de fotbal din Nigeria (NFF), impusa la 9 iulie din cauza ingerintei guvernamentale.

"Forului mondial i-a fost adus la cunostinta ca ordinea a fost restabilita in cadrul NFF, conducatorii au fost reinstalati, astfel ca a decis sa ridice suspendarea", a anuntat FIFA.

Decizia suspendarii a venit dupa ce NFF a facut obiectul unei actiuni in justitie, care ii impiedica pe presedintele federatiei dar si pe membrii Comitetului Executiv sa conduca fotbalul nigerian.

"Autoritatile au desemnat apoi o persoana care a decis sa convoace adunarea generala extraordinara la 5 iulie. Aceasta a a reprezentat o incalcare a statutului NFF. Suspendarea va fi ridicata dupa ce actiunile in justitie vor fi retrase si conducerea NFF va putea lucra fara vreo alta ingerinta", anuntase FIFA la 9 iulie.

Modifică setările cookies