Angel Maria Villar Campionate externe

Presedintele federatiei din Spania si fiul sau, ARESTATI pentru coruptie!

Anunt incredibil in Spania! Angel Maria Villar, presedintele federatiei de fotbal si fost presedinte interimar la UEFA dupa suspendarea lui Michel Platini, a fost retinut in aceasta dimineata!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Iulie 2017, 11:15
Data actualizarii: Marti 18 Iulie 2017, 13:47

Villar este acuzat de fapte de coruptie. In acelasi dosar, Garda Civila spaniola l-a arestat si pe fiul lui Villar, Gorka.

Bun prieten cu Mircea Sandu si inalt oficial UEFA, Villar este presedinte al Federatiei Spaniole din 1988! Oficialul a ocupat mai multe functii de-a lungul timpului la FIFA si UEFA, iar in prezent este Vice Presedinte Senior la FIFA si prim-vicepresedinte al UEFA.

Villar are 29 de ani ca presedinte al Federatiei dupa ce a fost reales in luna mai pentru un nou mandat de 4 ani. Peste 2 zile va avea loc Adunarea Generala a Federatiei care va stabili calendarul ligii spaniole. El este acuzat ca a folosit aleatoriu bani ai Federatiei pentru a-si asigura voturile teritoriale care l-au ajutat sa fie reales pentru al 8-lea mandat. In aceasta dimineata au fost perchezitionate toate sediile federatiei.

In noiembrie 2015, Villar a fost amendat cu 25 000 de franci elvetieni si cu un avertisment din partea Comisiei de Etica a FIFA dupa ce a refuzat sa coopereze la investigatia legata de atribuirea catre Rusia a organizarii Mondialului din 2018.

Modifică setările cookies