Teapa URIASA data de singura tara care sfideaza pandemia de coronavirus! Rusia, printre tarile pacalite 

Teapa URIASA data de singura tara care sfideaza pandemia de coronavirus! Rusia, printre tarile pacalite 

Campionatul din Belarus se desfasoara in continuare, in ciuda pandemiei de coronavirus care a pus stapanire pe intreaga planeta.

Datorita faptului ca Belarus nu a intrerupt activitatea sportiva din cauza pandemiei, asa cum au facut restul tarilor din Europa, suporterii care nu pot trai fara fotbal au inceput sa il urmareasca. 

Astfel, mai multe tari din intreaga lume au decis sa cumpere drepturile de televizare pentru liga nationala de fotbal din Belarus. Printre ele se numara si Rusia, Ucraina sau India. 

Cu toate astea, se pare ca toate tarile care au cumparat drepturile de TV si-au luat o teapa uriasa, deoarece coronavirusul ameninta sa inchida si campionatul din Belarus. Sindicatul mondial al fotbalistilor sustine ca este aproape imposibil ca liga nationala din Belarus sa continue in contextul pandemiei. 

FIFPro sustine ca va solicita ajutor la FIFA si UEFA pentru a intrerupe campionatul din Belarus cat de repede posibil, astfel incat sa fie evitate toate riscurile la care sunt supusi fotbalistii in acest moment.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Redeschiderea teraselor, prevăzută pentru 1 iunie. „Relaxarea” plajelor, pe 15 iunie
BRAT