Piturca a fost dat afara astazi de seicii lui Al Ittihad! Suma FABULOASA pe care a incasat-o in cele 6 luni petrecute la arabi

Piturca a fost dat afara astazi de seicii lui Al Ittihad! Suma FABULOASA pe care a incasat-o in cele 6 luni petrecute la arabi

Piturca a incasat o avere din aventura la Al Ittihad.

Victor Piturca a fost demis astazi de la Al Ittihad, anunta presa araba. Acesta a terminat pe locul 4 in campionat, performanta considerata insuficienta de sefii clubului pentru a-l pastra pe fostul selectioner.

Acesta avea obiectiv locurile 1-3 si o clauza de 1,3 milioane de euro daca va fi data afara cat timp este in obiectiv, insa Piturca a terminat chiar pe pozitia a 4-a. Acesta va primi despagubiri mult mai mari insa, urmand sa incaseze restul contractului pe un sezon intreg.

Suma totala pe care o va incasa Piturca va fi de 2 milioane de dolari, ajungand la aproape 3 milioane de dolari in cele 6 luni petrecute la arabi, adica aproximativ 17.000 de dolari pe zi. Transformati in lei, Piturca a castigat aproximativ 50 de lei la fiecare minut :)

Piturca nu va fi singurul care pleaca de la Al Ittihad. Fostul selectioner i-a transferat in iarna pe Sanmartean si Szukala de la Steaua, acestia urmand sa fie si ei dati afara de catre sefii clubului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies