Pantilimon e numarul 1 la Sunderland! Este portarul cu cea mai buna medie din istoria clubului! La cate minute ia un gol "Panti"

Pantilimon e numarul 1 la Sunderland! Este portarul cu cea mai buna medie din istoria clubului! La cate minute ia un gol "Panti"

Pantilimon a reusit un retur fantastic de campiona cu Sunderland, reusit sa se salveze de la retrogradare in ultimele etape.

Romanul a fost inclus chiar in echipa ideala a sezonului de catre presa din Anglia, intrecandu-i pe "colosii" De Gea sau Curtois, care au facut la randul lor un sezon exceptional.

Pantilimon a mai primit o veste buna de curand. Pagina de Twitter "Sunderland Stats" a publicat un top al portarilor din istoria lui Sunderland, in functie de media de minute pentru incasarea unui gol.

Panti este primul in clasament, cu o medie de un gol la fiecare 76 de minute, fiind urmat de Sorensen si Mignolet, in calcul fiind luati doar portarii care au evoluat cel putin 10 meciuri intr-un sezon.

De altfel, cota lui Pantilimon a inceput sa creasca iar dupa ce a plecat de la Manchester City. Romanul a devenit titular pentru prima data de cand a plecat de la Poli Timisoara, dupa 2 seoane ca rezerva la City.

TOP portari Sunderland

1. Pantilimon - 76 minute/gol
2. Sorensen - 68 minute/gol
3. Mignolet - 66 minute/gol
4. Gordon - 62 minute/gol
5. Mannone - 60 minute/gol
6. Perez - 58 minute/gol
7. Fulop - 57 minute/gol

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies