Lazio, Inter si Chelsea nu l-au interesat: A semnat cu Zaragoza! Sapunaru isi explica alegerea pe care NIMENI nu a inteles-o:

Autor: Sport.ro
Duminica 02 Septembrie 2012, 18:20

	Lazio, Inter si Chelsea nu l-au interesat: A semnat cu Zaragoza! Sapunaru isi explica alegerea pe care NIMENI nu a inteles-o:

A refuzat sa negocieze cu echipe precum Lazio, Chelsea si Inter. Si-a gasit echipa in Spania si spune ca este foarte fericit.

Cristian Sapunaru si-a reziliat contractul cu FC Porto si va evolua la Real Zaragoza. In varsta de 28 de ani, romanul juca la FC Porto din 2008, iar in 2010 a fost imprumutat la Rapid Bucuresti.

El a semnat pentru un sezon si suma de 700.000 de euro. Porto a fost nevoit sa il lase sa plece liber pe Sapunaru, care a fost dorit in urma cu 2 sezoane de Lazio, insa portughezii au refuzat atunci oferta de 4 milioane de euro.

Pe langa Lazio, si Chelsea si Inter s-au interesat de fundasul roman in aceasta vara, insa acesta a ales inexplicabil sa mearga la Zaragoza.

"Sunt foarte incantat ca am ajuns la Real Zaragoza, este o noua etapa si multumesc pentru interesul si increderea care mi-a fost aratate mai ales din partea lui Manolo Jimenez, care a fost decisivi si pentru care am hotarat sa plec de la FC Porto. Vreau sa faca cat mai multe pentru a ajuta echipa. Stiu ca este o provocare importanta, dar sunt pregatit.Vreau sa raman aici cat mai mult timp. Daca voi da randament, daca ma simt bine, nu vad de ce nu as sta aici mai mult timp", a declarat Sapunaru, care a semnat un contract pe un sezon.

Surse: Guvernul ia în calcul să introducă noi restricții Covid-19, mai aspre
BRAT

Modifică setările cookies