A condus Spania catre finala EURO si a fost cumparat pe o suma uriasa, acum se zbate in MALAEZIA! Povestea fotbalistului care a avut o tara intreaga la picioare:

Autor: Sport.ro
Joi 08 Noiembrie 2012, 15:15

	A condus Spania catre finala EURO si a fost cumparat pe o suma uriasa, acum se zbate in MALAEZIA! Povestea fotbalistului care a avut o tara intreaga la picioare:

La patru ani de la prima performanta notabila a nationalei Spaniei, performanta la care a contribuit din plin, atacantul va lua drumul unui campionat obscur.

Cariera lui Daniel Guiza, atacantul care uimea toata Europa in 2008 si pe care fanii il numeau "Toto Schillaci al Spaniei", a luat o intorsatura neasteptata; dupa ce a fost cumparat cu 14 milioane de euro de catre turcii de la Fenerbahce, acum este nevoit sa ia drumul Malaeziei.

Convocat la nationala dupa ce a convins la Getafe, o echipa modesta din Primera, Guiza a confirmat imediat asteptarile selectionerului si a condus Spania pana in finala, fiind omul care a calificat echipa in sfeturi, datorita golului inscris cu Grecia. Mai mult, acesta avea sa bifeze si o prezenta in semi finala, reusind sa inscris din nou, in victoria 3-0 obtinuta in fata Rusiei.

Acest turneu l-a propulsat pe fotbalist in atentia marilor cluburi ale Europei, dar a sfarsit prin a ajunge la Fener. Nereusind sa se adapteze in Turcia si sa confirme asteptarile fanilor, acesta a fost trimis inapoi la Getafe ; echipa la care nu a mai reusit sa se impuna.

Acum, Guiza va fi imprumutat in Malaezia, la FC Johor, acestia obtinand si dreptul de a-l cumpara definitiv pe spaniol, dupa ce oficialii celor de la Getafe s-au chinuit toata vara sa scape de el.

21 de selectii a strans Guiza pentru 'furia roja' si a inscris 6 goluri.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies