Începe numărătoarea inversă pentru viitorul lui Mbappe! Anunțul făcut de presa internațională

kylian mbappe Paris Saint-Germain Real Madrid Campionate externe Începe numărătoarea inversă pentru viitorul lui Mbappe! Anunțul făcut de presa internațională
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 18:34
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 18:34

Kylian Mbappe (22 ani) este unul dintre cei mai doriți jucători de pe piața transferurilor. 

Contractul starului francez cu Paris Saint-Germain expiră în vara anului viitor, iar până acum nu a fost mulțumit de niciuna dintre propunerile oficialilor de la Paris, astfel că nu s-a ajuns la o întelegere în legătură cu viitorul său. Mbappe a refuzat câteva propuneri venite din partea clubului, lăsând să se înțeleagă că își dorește să plece. 

Principala destinație cu care a fost asociat atacantul este Real Madrid, acolo unde președintele Florentino Perez și-a exprimat în repetate rânduri dorința de a-l aduce la echipa sa. 

  • Începe numărătoarea inversă pentru viitorul lui Mbappe! Anunțul făcut de presa internațională

Cotidianul AS informează că următoarele zile sunt decisive pentru viitorul jucătorului, care urmează să se întoarcă la antrenamente pe 22 iulie. Conform sursei citate, fotbalistul a stabilit cu oficialii clubului că toate discuțiile legate de prelungire vor fi reluate în momentul în care se întoarce din vacanță. 

Imediat după eliminarea Franței, jucătorul i-a sunat pe șefi, în urma criticilor primite din partea presei din Franța după penalty-ul ratat, și i-a informat că nu își va prelungi contractul, însă că nu are o problemă să rămână până îi expiră. 

Între timp, conducătorii de la PSG s-au luptat în continuare să construiască o echipă competitivă, care să îi permită lui Mbappe să se gândească că are opțiuni serioase de a câștiga Champions League în sezonul următor, dacă își prelungește contractul. 

Cu toate astea, planul lui Mbappe ar fi unul bine stabilit, anunță spaniolii, care spun că atacantul nu vrea să forțeze și rămâne în relații respectuoase cu cei din club, pentru a trece timpul, astfel încât șeicii să realizeze că vânzarea sa ar fi cea mai bună opțiune. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!