Inca un club puternic din Europa se intereseaza de Dan Petrescu! Prima echipa din afara Romaniei pe care a antrenat-o il vrea inapoi!

Inca un club puternic din Europa se intereseaza de Dan Petrescu! Prima echipa din afara Romaniei pe care a antrenat-o il vrea inapoi!

Dan Petrescu nu duce lipsa de oferte dupa despartirea de CFR Cluj. 

Antrenorul este dorit de Celtic si Al Nassr, insa in cursa pentru semnatura romanului se mai afla si o fosta echipa pe banca tehnica a careia a mai stat. 

Este vorba despre Wisla Cracovia, clubul pe care Dan Petrescu l-a pregatit in sezonul 2005/06. Echipa este intr-o perioada dificila, ocupand locul 13 in campionatul Poloniei, iar potrivit jurnalistilor de la Sport Interia, oficialii sunt interesati de revenirea romanului. 

Exista, insa, o mica problema care trebuie rezolvata pentru ca mutarea sa aiba loc. Petrescu i-a jignit pe fotbalistii polonezi inainte sa fie demis in urma cu 14 ani, acuzandu-i ca nu sunt profesionisti. 

"Dan Petrescu, cel care a condus-o pe Wisla Cracovia, a parasit-o pe CFR Cluj. Teoretic, ar putea ajuta 'Steaua Alba', care isi cauta un nou antrenor, dar mutarea e dificila, in urma circumstantelor in care s-a despartit de echipa. Petrescu i-a acuzat pe jucatorii polonezi ca sunt lenesi si ca nu sunt profesionisti. 

Imediat, jucatorii s-au revoltat si au cerut plecarea antrenorului. Ceea ce s-a dovedit a fi o greseala mare, intrucat metodele antrenorului roman au functionat la alte echipe, la Unirea Urziceni, Dinamo Moscova si CFR Cluj", au notat jurnalistii din Polonia.  

De-a lungul carierei de antrenor, Dan Petrescu a trecut pe la Sportul Studentesc, Rapid, Kuban Krasnodar, Al-Arabi, ASA Targu Mures, Jiangsu Suning, Al-Nasr si Guizhou Hengfeng. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a scăzut în 2020 cu 3,9%, faţă de 2019. PIB-ul a crescut cu 4,8% în trimestrul IV 2020
BRAT

Modifică setările cookies