HAOS in Croatia! Adversara Astrei de joi a intrat singura pe gazon, Hajduk Split a refuzat sa joace! De la ce a pornit totul

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Noiembrie 2014, 17:28

	HAOS in Croatia! Adversara Astrei de joi a intrat singura pe gazon, Hajduk Split a refuzat sa joace! De la ce a pornit totul

Moment negru pentru fotbalul croat! Hajduk Split a refuzat sa intre pe teren la partida cu Dinamo Zagreb la derby-ul de azi! 

Astra - Dinamo Zagreb este joi de la 22:00, in direct la Sport.ro

Dinamo Zagreb s-a odihnit inaintea meciului cu Astra de joi, in direct la Sport.ro. Adversarii de la Hajduk au refuzat sa intre pe teren pentru ca fanii lor nu au fost primiti pe stadion!

Accesul acestora a fost interzis de catre Politie. Mai multi fani croati au fost trecut pe lista neagra dupa meciul Croatiei cu Bulgaria. O mare parte dintre acestia nu au fost lasati sa intre, iar "Torcida" a decis sa nu mai intre deloc pe stadion.

Scandalul a inceput de vineri seara, cand mai multi fani din Split au fost atacati violent de fanii lui Dinamo. Au fost mai multe arestari. Jucatorii lui Dinamo Zagreb au intrat azi pe gazon, s-a tinut chiar si un moment de reculegere, dar Hajduk nu a intrat iar dupa 15 minute arbitrul a fluierat finalul.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies