FALIMENTUL HAGI! Vezi reactia turcilor dupa dezastrul Galatei in Cupa! "25 de milioane de euro aruncate pe geam!"

Autor: Sport.ro
Joi 03 Martie 2011, 09:16

	FALIMENTUL HAGI! Vezi reactia turcilor dupa dezastrul Galatei in Cupa! "25 de milioane de euro aruncate pe geam!"

Noapte dificila si dureroasa pentru Hagi care este criticat la sange de presa turca dupa egalul care eliminat Galata din Cupa.

"Faliment" noteaza ziarul Fanatik care scrie ca Galata a piedut orice sansa la Europa cu 3 luni inainte de finalul sezonului.

"Galatasaray a aruncat milioane pe transferuri fara niciun rezultat. 25 de milioane de euro au fost aruncate pe geam. Transferurile facute de Hagi nu dat niciun rezultat. Echipa s-a prabusit aseara. Galata a jucat mediocru si nu a putut pune presiunea necesara pentru a castiga" au reactionat turcii.

Galata e aproape de faliment scrie si ziarul Fotomac care il acuza pe Hagi a dat gres la cel mai important test al sau in Turcia ."Campania falimentara pentru antrenorul roman care  a aruncat prosopul si pentru ultimul obiectiv al Galatei. Management, jucatori, antrenori, fani - nimic nu merge la echipa!"

Furiosi din cauza nenumaratelor dezamagiri din acest sezon, fanii au reactionat  extrem de dur la adresa lui Hagi. Lui Hagi i s-a transmis ca nu mai are suportul galeriei.

Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT