E GROASA! Benzema, pus in libertate sub control judiciar! Vezi de ce este acuzat: VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Iulie 2010, 13:23

	E GROASA! Benzema, pus in libertate sub control judiciar! Vezi de ce este acuzat: VIDEO

Karim Benzema a fost pus sub acuzare pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de catre un judecator de instructie din Paris, insa a fost pus in libertate sub control judiciar, informeaza AFP, care citeaza surse apropiate dosarului.

Karim Benzema (22 de ani) a fost inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de catre judecatorul de instructie Andre Dando, care se ocupa de ancheta privind cazul de proxenetism ce vizeaza celebrul Cafe Zaman din Paris.

Jucatorul francez a fost pus in libertate.

Aceeasi acuzatie i-a fost adus unui alt international francez, mijlocasul Franck Ribery, dar si cumnatului acestuia.
Cei doi jucatori au fost audiati, marti, timp de mai multe ore, la sediul Brigazii de represiune a proxenetismului (BRP), dupa care au fost prezentati in fata judecatorului de instructie.

Zahia D. declarase in fata politistilor de la BRP ca a avut o relatie sexuala platita cu Franck Ribery, in 2009, cand ea avea 17 ani, facandu-l pe acesta sa creada ca este majora. Ea a mai spus ca a intretinut acelasi gen de relatii si cu Benzema, in 2008, dar si cu un alt international francez, Sidney Govou, insa la momentul respectiv, in martie 2010, devenise majora.

In Franta, intretinerea de raporturi sexuale cu minori atrage o condamnare la trei ani de inchisoare si o amenda de 45.000 de euro. Aceste pedepse sunt valabile insa numai in cazul in care inculpatul stia ca reclamantul este minor, iar acuzarea o poate dovedi.

Sursa: mediafax

România, la un pas de scenariul prevăzut în caz de dezastre. Spitalele nu mai fac față
BRAT

Modifică setările cookies