Cristiano Ronaldo, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum: "Asta este ceea ce conteaza cu adevarat in viata!"
Miercuri 08 Noiembrie 2017, 15:52

Cristiano Ronaldo, asa cum nu l-ai mai vazut pana acum: "Asta este ceea ce conteaza cu adevarat in viata!"

Cristiano Ronaldo se pregateste sa lanseze prima colectie de haine a fiului sau.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Revista spaniola Hola are un interviu in exclusivitate cu Cristiano Ronaldo, cel care isi lanseaza o noua linie de haine alaturi de fiul sau, Cristiano Ronaldo Jr. Aceasta colectie va avea numele "CR7 Junior Collection".

Ronaldo a vorbit despre familia lui in interviu - el a devenit din nou tata anul acesta cand s-au nascut gemenii Eva si Mateo. De asemenea, Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, este insarcinata cu al 4-lea copil al jucatorului de la Real Madrid: o fetita pe care o vor numi Alana Martina. Ronaldo a dezvaluit ca nu se gandeste sa aiba si al 5-lea copil.

"Nu ma vad avand suficient timp pentru un alt copil. Dar sa-mi vad familia crescand este sincer cel mai mare privilegiu pe care l-am avut vreodata. Ma bucur de fiecare clipa.

Sa fiu parinte m-a invatat lucruri despre dragoste pe care nu le stiam ca exista - m-a facut mai linistit si mi-a dat o alta perspectiva pentru ceea ce conteaza cu adevarat in viata" a spus Cristiano Ronaldo in revista.

 0 comentarii
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT