Beckham ii ia fata lui Borcea si isi face echipa la Miami! :) Englezul vrea sa stranga cat mai multi fotbalisti cu nume: "Vom vedea, nu se stie niciodata!"

► Messi vine sa ne-aduca aminte de ce iubim fotbalul! Romania – Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Ne gasesti in tribune, Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Februarie 2014, 22:05
Data actualizarii: Joi 06 Februarie 2014, 22:08

David Beckham, fostul star al lui Manchester United si al Realului, este decis sa-si infiinteze propriul club de fotbal in Major Soccer League (MLS), acesta fiind aproape de a demara un proiect in fotbalul nord-american.

Fostul "galactic" ar putea plati nu mai putin de 18 milioane pentru a primi licenta, suma ce reprezinta doar un sfert din cat trebuie sa plateasca un club nou infiintat.

Becks, asa cum este poreclit de fani, vrea sa reia un proiect ce a dat faliment in 2001, atunci cand echipa din Miami s-a desfiintat din cauza asistentei si veniturilor scazute.

Cu o arena de 25 de mii de locuri, construita chiar langa ocean, Beckham e sigur ca va atrage multi fotbalisti importanti in Statele Unite, iar visul sau este sa-l numeasca antrenor pe Sir Alex, cel care l-a promovat la United.

"Vor veni jucatori importanti, de ce nu ar veni?", a spus englezul, care s-a declarat increzator in proiectul sau.


Modifică setările cookies