Barca si Real se bat pe perla de 14 ani a Belgiei! "Am ramas tampit cand am vazut cu cati bani vor sa imi cumpere baiatul"

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Iulie 2011, 22:18

	Barca si Real se bat pe perla de 14 ani a Belgiei! "Am ramas tampit cand am vazut cu cati bani vor sa imi cumpere baiatul"

Are 14 ani, este o combinatie de Xavi si Iniesta, si cele mai tari 6 cluburi din lume se dau peste cap sa il cumpere!

Numele lui e Charly Musonda Jr., are 14 ani si joaca la junori la Anderlecht. Este al treilea baiat al fostului international, Charles Musonda, si cel mai talentat dintre frati. Este o adevarata perla, va ajunge mare de tot, scriu ziarele, vorbesc oamenii care l-au vazut jucand pe pustiul de 14 ani. Manchester United, Chelsea, Arsenal, Real Madrid, Barca si Manchester City au facut deja oferte pentru el. Problema e ca pana la 16 ani nu are voie sa semneze cu niciun club. Granzii au incercat sa ii dea bani tatalui lui Charly pentru a fi siguri ca nu il rateaza.

"Am fost chemati de Man. U, Chelsea, Arsenal si Man. City. A trebuit sa spun nu, desi, daca va zic cati bani ne-au oferit, ati crede ca sunt nebun!", spune tatal fotbalistului.

Jan Boskamp, ex Stoke City si Feyenoor, spune ca: "Charly e incantator, tehnic si inteligent, are tot ce ii trebuie. Este cel mai bun pusti pe care l-am vazut in viata mea, o combinatie intre Xavi si Iniesta, nu exista jucator care la varsta lui sa fie genial, e absolut briliant!".

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT