ATAC la Barcelona si Real Madrid! Mourinho a vorbit pentru prima data despre ele ca RIVAL declarat: "Sunt ajutati, asa este!"

ATAC la Barcelona si Real Madrid! Mourinho a vorbit pentru prima data despre ele ca RIVAL declarat: "Sunt ajutati, asa este!"

Jose Mourinho a vorbit pentru Eurosport despre regulile FFP - Financiar Fair-Play.

Portughezul care e manager la Chelsea s-a referit la regulile introduse recent, care presupun o echilibrare a contabilitatii la cluburile din fotbalul european.

Ce l-a intrebat reporterul:

"In ultimii ani am vazut ca echipe mari, ca Real Madrid sau Barcelona, cheltuind sume imense de bani pe jucatori ca Bale, Neymar sau Suarez. Care este provocarea pentru Chelsea sa se bata cu ele cand are de echilibrat balanta Fair-Play-ului Financiar?"

"Ati spus exact in ordinea potrivita. Cred ca FFP este o contradictie... Ce s-a intamplat cu adevarat este o protectie pentru cluburile vechi, mari, istorice. Sunt ajutate", a spus Mourinho, cu referire la cele doua mari cluburi din Spania.

Totusi, Chelsea a cheltuit recent 93 de milioane de lire pentru a-i transfera pe Fabregas si Diego Costa, in timp ce a fost nevoita sa vanda pentru a-si balanta situatia conturilor: i-a dat pe David Luiz, Demba Ba si Romelu Lukaku.

Iata cum arata o lista a banilor dati pe transferuri si incasati in ultimii ani, aparuta in presa din Anglia la inceputul anului 2014:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Majoritatea statelor UE nu sunt de acord să suporte costul testelor PCR pentru certificatul verde digital
BRAT
Modifică setările cookies