Campionate externe

ALL-IN cu AL-HILAL! Piturca vrea sa se salveze cu o victorie in fata lui Reghe! Meci de foc pe 23 decembrie in Cupa Printului

Piturca si Reghecampf se vor intalni intr-un meci cu tensiune maxima.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Decembrie 2014, 12:25
Data actualizarii: Sambata 20 Decembrie 2014, 15:04

Piturca nu a reusit sa castige niciun meci de cand a preluat echipa. Al Ittihad a pierdut pozitia de lider si se afla in "pana" rezultate, insa seicii l-au reconfirmat in functie pe fostul selectioner.

Piti a obtinut doar un egal ieri, 1-1, insa cred ca jocul echipei s-a imbunatatit: "Jocul nostru a progresat fata de meciurile precedente, dar nici de aceasta data nu am reusit sa castigam. Mi-ar fi placut sa învingem pentru a-i bucura pe fani, dar nu am putut sa o facem", a declarat Piturca, la finalul intalnirii.

Acesta a promis in schimb o victorie in ultimul meci al anului, pe 23 decembrie, chiar impotriva echipei lui Reghecampf. Al Ittihad si Al Hilal joaca una impotriva celeilalte in Cupa Printului.

"Asteptam sa castigam urmatorul meci, cel de cupa, cu Al Hilal, apoi sa obtinem mai multe victorii în partea a doua a sezonului", a mai spus fostul selectioner al nationalei Romaniei.

Modifică setările cookies