Reghe a PLECAT, dar le-a trimis stelistilor un mesaj: "Noi am facut milioane de suporteri fericiti!" Ce a spus fostul antrenor:

Reghe a PLECAT, dar le-a trimis stelistilor un mesaj: "Noi am facut milioane de suporteri fericiti!" Ce a spus fostul antrenor:

Laurentiu Reghecampf a plecat la Al-Hilal dupa 2 ani la Steaua, insa a trimis un mesaj jucatorilor campioanei inainte de dubla cu bulgarii.

Reghe a trimis un mesaj pentru echipa antrenata acum de Costel Galca, in care arata ca este alaturi de fosta sa echipa.

"AM FACUT FERICITI MILIOANE DE SUPORTERI!"

"Ganditi-va la aceasta dubla ca la un pas, pentru ca adevaratele provocari abia stau sa vina. Nu simpla voastra prezenta in grupele Ligii inseamna peformanta, ci si prestatiile voastre viitoare din grupe inseamna performanta adevarata.

Va cunosc foarte bine, am facut milioane de suporteri fericiti. Am cucerit impreuna o Romanie intreaga, am fost cei mai buni din ultimii doi ani. Sunteti puternici, uniti si cei mai valorosi! Cu siguranta veti ajunge acolo!

Suntem cu totii alaturi de voi si sa nu uitati ca alaturi de suporteri sunteti indestructibili! Bafta, baieti! Forta Steaua! Am incredere in voi!", sunt cuvintele lui Reghecampf, potrivit Gazetei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies