Steaua Aktobe Champions League Costel Galca stromsgodset Calificari

PLAN de Liga pentru Steaua! Galca s-a speriat de meciul cu Aktobe si a luat decizia imediat dupa meciul cu Stromsgodset:

Steaua va juca in turul III preliminar al Ligii in fata celor de la Aktobe, o surpriza in competitie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Iulie 2014, 08:53
Data actualizarii: Joi 24 Iulie 2014, 09:04

Clubul din Kazakhstan a furnizat o surpriza in turul II preliminar al Ligii: a eliminat-o pe Dinamo Tbilisi, o formatie mai bine cotata, cu 1-0 in Georgia si 3-0 pe teren propriu.

GALCA IA MASURI

Mai sunt 6 zile pana cand Steaua va juca in fata lui Aktobe, iar Galca a aratat ca ii ia foarte in serios pe adversarii din turul III.

In conditiile in care Steaua incepe deja meciurile din Liga I, iar in prima etapa intalneste Rapidul, in Giulesti, antrenorul campioanei vrea sa-si menajeze jucatorii pentru duelul din Champions League.

"Cred ca vor intra jucatori noi, cu siguranta. Avem nevoie sa odihnim jucatori si cu siguranta vor intra si altii, pentru ca jucam din trei in trei zile. Chiar si tinerii trebuie sa demonstreze ca joaca la Steaua, trebuie sa le dam curaj", a spus Galca la conferinta de presa.

Tot antrenorul Stelei a vorbit si despre meciul cu Aktobe, spunand care sunt punctele forte:

"Stiu ca Aktobe are doi jucatori de mare calitate, numerele 9 si 10. Stiu ca au investit foarte mult. Conteaza si faptul ca mergem la o distanta foarte indepartata, dar jucatorii nostri sunt profesionisti si trebuie sa se adapteze. Stiu ca Aktobe este o echipa care joaca foarte bine pe teren propriu.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, care sa-i lumineze mintea lui Gigi Becali ... sper sa ia jucatori", a spus Costel Galca la conferinta de presa de dupa meci.

Modifică setările cookies