"Hai sa facem asta! Vrem sa REZOLVAM problema onorabil!" Polonezii de la Legia au trimis o scrisoare deschisa lui Celtic! Ce vor:

"Hai sa facem asta! Vrem sa REZOLVAM problema onorabil!" Polonezii de la Legia au trimis o scrisoare deschisa lui Celtic! Ce vor:

Clubul Legia Varsovia a trimis o scrisoare deschisa celor de la Celtic, dupa ce a pierdut accesul in play-off-ul Ligii.

Legia a batut-o in dubla mansa pe Celtic in turul III al Ligii, insa tot scotienii s-au calificat in play-off. Si asta pentru ca Legia a folosit in retur un jucator care era suspendat si a pierdut meciul la decizia UEFA.

SCRISOAREA

Asa ca polonezii au trimis in mod oficial o scrisoare deschisa celor de la Celtic pentru a le cere rejucarea. Initial a fost 4-1 si 2-0 pentru Legia, in cele doua manse, insa UEFA a dat returul castigat cu 3-0 la 'masa verde' de catre scotieni, astfel ca echipa Celtic a ajuns in play-off, gratie golului inscris in deplasare.

"Vrem sa ne intalnim in Varsovia sau in Glasgow si sa rezolvam problema intr-un mod onorabil. Celtic a scris una dintre cele mai frumoase pagini ale fotbalului, in 1967, cand a invins-o pe Inter in finala CCE.

Imaginati-va acum ca Jock Stein si Billy McNeill ar fi fost privati de acel triumf din cauza unei foi completate gresit", scriu polonezii.

Celtic nu a raspuns inca la cererea Legiei, insa exista sanse infime ca scotienii sa accepte o rejucare.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Biden l-a sunat pe președintele palestinian Abbas: Hamas trebuie să înceteze tirurile cu rachete
BRAT
Modifică setările cookies