Ea e mandria fanilor lui Aktobe: o voleibalista de nationala e atat de SEXY incat a fost exclusa din lot de selectioner! FOTO

Ea e mandria fanilor lui Aktobe: o voleibalista de nationala e atat de SEXY incat a fost exclusa din lot de selectioner! FOTO

O voleibalista din Aktobe are sute de mii de followeri pe retelele de socializare

Sabine Altynbekova, o voleibalista din nationala U19 a Kazahstanului, e atat de sexy incat selectionerul a anuntat ca nu o va mai convoca la lot.

Popularitatea Sabieni a explodat dupa campionatul de volei al Asiei, organizat recent in Taiwan. Camerele tuturor televiziunilor au fost atintite asupra sportivei nascute din Aktobe, fapt ce l-a nemultumit pe selectionerul Kazahstanului.

"Suporterii si jurnalistii de aici se comporta ca si cum e o singura jucatoare in echipa. Nu pot lucra in acest mod.", a explicat antrenorul.

Nascuta in Aktobe, Sabina, care va impli in curand 18 ani, este deja o 'diva' pe retelele de socializare. Conturile de Facebook si Instagram sunt urmarite de sute de mii de fani in fiecare zi. Iar ea are grija sa le rasplateasca fidelitatea cu o gramada de poze.

MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies