Spania UEFA EURO 2016™ Bucurati-va de fotbal

"Nu mai suntem cei mai buni! Suntem istorie!" Del Bosque, gata de plecare, Casillas, gata de retragere dupa eliminarea Spaniei

Dupa 2868 de zile, suprematia spaniolilor in fotbal se opreste. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2016, 11:06
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2016, 11:09

Seara trista pentru spanioli, obisnuiti sa domine fotbalul mondial din 2008 incoace. A inceput cu EURO 2008, a continuat cu trofeul mondial din 2010 si a continuat cu al doilea EURO la rand in 2012, duypa un 4-0 in finala cu Italia. Spaniolii au iesit din grupe la Cupa Mondiala din 2014, iar acum parasesc EURO dupa 0-2 cu Italia in optimi.

Presa spaniola anunta sfarsitul celei mai gloriase perioade din istoria fotbalului spaniol, completat cu reusitele echipelor de club din Europa, cu Barcelona, Real Madrid, Atletico si Sevilla, cluburi care domina competitiile europene.

"Final de ciclu", scrie AS pe prima pagina. "Nu mai suntem cei mai buni", titreaza si Marca.

E vremea schimbarii pentru nationala Spaniei. Sunt sanse mari ca selectionerul Vicente del Bosque sa plece in urma acestui rezultat, dar momentan acesta nu si-a anuntat demisia. "Trebuie sa vorbesc cu presedintele. In septembrie incep calificarile pentru Cupa Mondiala, nationala trebuie sa mearga inainte. Nu pot sa spun acum daca raman sau plec. Trebuie sa vorbesc cu presedintele, el este cel care m-a adus. Impreuna vom lua cea mai buna decizie pentru nationala Spaniei", a spus Del Bosque.


Si Casillas isi pregateste retragerea de la nationala. Ramas rezerva lui De Gea la toate partidele de la acest campionat, portarul in varsta de 35 de ani nu va mai continua in fotbalul international.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!