Familia Zenga a avut doua favorite la EURO, dar a ramas cu una singura. Raluca Zenga: "Italia bate Spania si castiga EURO"

"Italia va trece de Spania si va castiga EURO", e pariul doamnei Zenga. Nationala Romaniei s-a grabit sa ajunga acasa si sotia lui Zenga se consoleaza cu Italia. Familia Zenga isi cauta casa in Anglia.

Zenga comenteaza meciurile Italiei la EURO.

"Walter a fost surprins de eliminarea Romaniei, mai ales ca l-am intrebat cum a jucat Romania dupa primul meci si mi-a zis ca a jucat super cu Franta, mi-a dat curaj. Daca n-a fost sa fie, acum ma consolez cu Italia", spune Raluca Zenga. 

Walter Zenga e la EURO cu nationala Italiei, iar sotia lui a venit in tara cu cei doi copii. Au gasit la Bucuresti o vreme mai calda decat la Dubai.

"Samira face inot, cel mic bate mingea, poate-poate prinde si el talent de fotbalist", a mai spus sotia fostului mare portar italian. 

Raluca Zenga vrea sa mai scrie o carte. O poate scrie in Anglia. Zenga are oferta de la Southampton, echipa lui Gardos.

"O carte de iubire cu erotism, suspans, ceva foarte actual si intersant. Daca va fi sa fie, sa ne mutam in Anglia, e sunt de acord. Cum sa refuzam Regatul? Ar fi o schimbare de peisaj si de stil de viata daca de 6 ani traim in Dubai", a mai spus Raluca. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies