Moment socant trait de Pacquiao cand avea 12 ani! Tatal sau i-a MANCAT CAINELE! Ce a facut Manny apoi a intrat in istorie

Pacquiao - Mayweather este LIVE la PROTV, duminica de la 06:00 dimineata

Freddie Roach, antrenorul lui Manny Pacquiao, a dezvaluit un episod incredibil din copilaria lui Pacquiao. Unul dintre cei mai bogati sportivi din lume in acest moment, Manny a avut parte de o copilarie foarte grea, facand parte dintr-o familie saraca de filipinezi.

Cand avea 12 ani, Manny a fugit de acasa. Motivul? Tatal sau i-a mancat cainele. Oricat de sadic pare evenimentul acum, acela a fost momentul declansator care l-a impins pe Pacquiao spre box. Fiind obligat sa se intretina singur, Manny a devenit boxer profesionist la doar 14 ani, incercand sa scape din saracie desi bursele din meciurile de box nu erau mari.

Manny nu vrea sa vorbeasca despre incidentul de acum 24 de ani insa in prezent se antreneaza de fiecare data alaturi de cainele sau, un Jack Russell care il insoteste la fiecare antrenament si la alergarile de dimineata.

Pacquiao - Mayweather este LIVE la PROTV, duminica de la 06:00 dimineata

"A trait pe strazi timp de doi ani. Cumpara gogosi si le vindea cu putin mai mult pentru a face un profit. A fugit de acasa dupa ce un prieten al tatalui sau i-a omorat cainele, iar tatal sau l-a gatit. A acceptat sa doarma intr-o cutie de carton, a trecut prin toate episoadele astea si uitati-va ce barbat a ajuns azi. In Filipine este saracie mare, nu exista somaj, nu exista sistem de sanatate, daca nu ai un serviciu sau o sursa de venit, faci orice pentru a supravietui", spune Freddie Roach, antrenorul lui Pacquiao.

Situatia lui Pacquiao este cu totul alta acum. La ultima sa zi de nastere a avut 5000 de invitati la petrecere si inca 10.000 de oameni la porti, care nu au putut intra. Printre invitati au fost persoane importante din Filipine si chiar presedintele tarii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies