Mama lui Bute nu suporta sa-si vada fiul in ring!

BUTE, PARASIT DE FAMILIE INAINTEA MECIULUI CU BERRIO!
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Octombrie 2007, 14:58
Data actualizarii: Vineri 19 Octombrie 2007, 14:58

Membrii familiei lui Lucian Bute au mari emotii inaintea marelui meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pe care pugilistul roman il va disputa impotriva columbianului Alejandro Berrio, sambata dimineata la 5, in direct la PRO TV.

Maricica Bute, mama lui Lucian isi face cele mai mari probleme si recunoaste ca nu se va uita la meci. "Nu m-am uitat la niciun meci de-al lui Lucian Si nu ma voi uita nici la acesta. E feciorul meu si cand da in el parca da in mine. Nu rezist sa vad asa ceva. Voi sta intr-o alta camera si ma voi ruga pentru el cat va tine meciul", marturiseste Maricica Bute.

Nici sora lui Lucian, Valerica, nu e de alta parere. In schimb recunoaste ca are incredere in fratele sau. "Am emotii foarte mari pentru ca stiu cat si-a dorit sa ajunga aici. Nu cred ca voi putea sa ma uit la meci", a declarat Valerica Bute. In schimb, tatal lui Bute, Stefan, e increzator in victorie. "Am mai putine emotii ca in alte dati pentru ca stiu ca Lucian e foarte bine pregatit. Asteptam de mult acest meci si sunt convins ca va fi bine. Noi suntem alaturi de el si speram ca Dumnezeu sa-i dea noroc", a declarat Stefan Bute.

Modifică setările cookies