Jo Jo Dan, in FIGHTUL ANULUI 2014: A provocat un campion mondial sa urce in ring! Anuntul oficial

Autor: Sport.ro
Joi 20 Martie 2014, 15:52

	Jo Jo Dan, in FIGHTUL ANULUI 2014: A provocat un campion mondial sa urce in ring! Anuntul oficial

Jo Jo Dan l-a provocat la lupta pe campionul mondial WBA la semimijlocie, Keith Thurman, de 25 de ani.

Lupta ar putea avea loc pe 26 aprilie, la StubHub Center din Carson, California. Thurman are 22 de victorii pana acum din tot atatea lupte, 20 de KO-uri si nicio infrangere pana acum.

Potrivit boxingscene.com, unul dintre boxerii care este gata sa accepte un meci contra lui Thurman este JO Jo Dan (32-2, 17 KO), care in noiembrie l-a "batut" pe Kevin Bizier, neiinvins pana la acea data.

"Am o experienta de 10 ani la nivel profesionist si nu mi-e rusine sa caut cele mai bune provocari. Nu vreau meciuri usoare. Ma hranesc cu adversitate si lupte dificile. Asa ca, daca cei mai puternici luptatori din categorie il evita pe Keith Thurman, eu nu o fac. il provoc oficial. Obiectivul carierei mele este sa ajung campion mondial si sa fac meciuri captivante. Keith, iti respect realizarile si indemanarea, dar este timpul sa accepti o provocare din partea unuia care le-a vazut pe toate. Hai, sa o facem", a spus Dan.

Managerul pugilistului roman, Chris Ganescu, este de parere ca in cazul in care meciul ar avea loc, acesta ar putea candida la lupta anului 2014. "Sunt alaturi de Jo Jo Dan de o lunga perioada si cred cu convingere ca are ceva din scoala vechilor boxeri. Tot timpul a cautat sa lupte cu cei mai buni, iar provocarea lui Keith este o dovada in acest sens. Thurman este evitat de multi, pe buna dreptate. El este tanar, puternic si indemanatic, dar impotriva lui Jo Jo Dan va intra pe un teren necunoscut. Va fi o experienta din care va invata, dar si prima infrangere pentru campion. Sper sa accepte provocarea boxerului meu. Meciul ar putea candida pentru lupta anului", a explicat Ganescu.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies