Incredibil: Mama lui Bute l-a vrut tractorist!

"N-AM CUM SA NU MA MANDRESC CU EL, CAND VAD CE A REALIZAT!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Octombrie 2007, 12:28
Data actualizarii: Miercuri 24 Octombrie 2007, 12:28

Pare greu de crezut, dar parintii lui Lucian Bute au recunoscut cu seninatate ca nu s-ar fi gandit vreodata ca fiul lor va ajunge campion mondial. Baiat simplu, de la tara, Lucian si-a vazut de treaba si, dupa cum isi aminteste Maricica Bute, campionul nostru era un elev foarte bun.

 "Ne bucuram ca si-a implinit visul. La inceput nu am vrut sa il las sa faca box. Ii placea cartea, sa invete si cum era singurul baiat din cei patru copii pe care ii am, voiam sa se tina de scoala. Dar cum el este foarte ambitios si a vrut cu tot dinadinsul sa faca si acest sport,  l-am lasat. Si nu am avut probleme cu el. Cuminte si respectuos l-am avut intotdeauna, un baiat cu care cum sa nu ma mandresc cand vad ce a realizat si a ramas serios", povesteste mama lui Bute in Libertatea.

Probabil fara sa-si dea seama de potentialul pe care il avea tanarul lor fiu, parintii lui Bute nu si-au imaginat viitorul lui Lucian in culori stralucitoare. Ba chiar mama ii si gasise o meserie, care, spune ea, era foarte bine platita pe vremea aceea. Cea de tractorist, ca doar deh, "se castiga bine in acea vreme", isi aminteste Maricica Bute.

Modifică setările cookies