Inca un DUSMAN pentru Bute! Mister KO e facut PRAF pe un site de specialitate! De ce nu i se da NICIO sansa cu Pavlik!

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 11:51

	Inca un DUSMAN pentru Bute! Mister KO e facut PRAF pe un site de specialitate! De ce nu i se da NICIO sansa cu Pavlik!

Victoria lui Bute prin KO din lupta cu Mendy nu a impresionat chiar pe toata lumea. Doroftei l-a atacat in tara, dar sunt altii care il critica pe plan international.

"Pavlik il face KO pe Bute" e titlul unui editorial postat de site-ul boxingnews24.com dupa victoria lui Bute cu Mendy.

"Nu am fost niciodata impresionat de Kelly Pavlik (37-2, 32 KO), dar am vazut destul ca sa stiu ca e indeajuns de bun ca sa-l bata pe Bute (29-0, 24 KO) la meciul de pe 5 noiembrie din SUA.

Bute nu are forta si viteza necesare sa se bata cu un om care trimite lovituri grele ca Pavlik. Nu imi pasa ca pavlik s-a expus in luptele trecute cu Sergio Martinez si Bernard Hopkins, are stilul si puterea sa il bata pe Bute.

Cand m-am uitat la meciul lui Bute cu Mendy am observat un luptator care a pierdut mult din viteza picioarelor si evazivitatea care il recomanda pe Bute drept un luptator mare in trecut. Inca isi tine bratul drept jos ca pana acum si inca se mai retrage cand adversarul vine spre el.

Diferenta e ca acum Bute se misca mult mai lent si primeste mult mai multe lovituri ca inainte. Bute castiga, dar asta se intampla doar pentru ca are adversari slabi. Inca din 2007 se intampla asta, iar infruntandu-l pe Pavlik, Bute va intalni un adversar de doua ori mai periculos fata de oamenii cu care s-a luptat pana acum. Eu cred ca Bute trage de timp pentru ca daca nu aparea Pavlik trebuia sa se bata cu super campioni ca Andre Ward sau Carl Froch, care il bat cu siguranta. Ei sunt cu un nivel peste Bute." este comentariul postat de editorialistul Dan Ambrose pe site-ul boxingnews24.com.

Acest editorial a starnit furia cititorilor site-ului, care i-au replicat dur autorului. "Nu te pricepi, lasa-te! Bute nu e cu nimic mai slab fata de Pavlik", sau "Acest articol este groaznic, Bute o sa castige prin KO" au fost comentariile userilor.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT