'Daca televiziunile il vor, poate lupta pentru titlul mondial!' Prima reactie a lui Doroftei dupa meciul lui Bute cu Badou Jack

'Daca televiziunile il vor, poate lupta pentru titlul mondial!' Prima reactie a lui Doroftei dupa meciul lui Bute cu Badou Jack

Fostul campion mondial Leonard Doroftei crede ca Bute mai poate ajunge la titlul mondial dupa alte doua sau trei meciuri tari in America.

Totul depinde de televizuni, crede Doroftei, care n-a vazut insa meciul lui Bute cu Badou Jack.

"Important e ca a demonstrat ca poate duce un meci de 12 reprize in picioare. Ne-a aratat ca si-a revenit, poate va mai primi ocazia sa mai faca un meci de titlu mondial. Nu cred ca mai conteaza varsta in box, promotorul lui Lucian de acum l-a adus foarte bine. Important e ca si-a revenit, acum poate lupta din nou pentru titlu peste doua-trei meciuri.

Nu am spus niciodata ca Lucian nu e un boxer bun. Daca televiziunile sunt interesate de el, probabil va mai primi un meci de titlu mondial. Daca promoterii care sunt in spatele lui acum stiu sa il promoveze spre un alt titlu mondial, de ce nu? Nu putem spune ca a avut o infrangere rusinoasa sau ca a pierdut vreodata rusinos", a spus Doroftei pentru PRO TV.

Citeste si:Lucian Bute
VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies