Bute si-a pastrat centura cu un KO in fata lui Joppy!

Autor: Sport.ro
Sambata 01 Martie 2008, 07:48
BUTE, DE NEBATUT

Bute a fost prea puternic pentur Joppy. Romanul a dominat copios tot meciul, iar inevitabilul s-a produs in repriza a 10-a, cand Joppy a cazut la podea, ca 10 secunde mai tarziu, arbitrul sa opreasca meciul.

Romanul a controlat fiecare repriza in parte si isi pastreaza centura IBF la Super-mijlocie!

Vezi aici desfasurarea celor 10 reprize!

Runda X: Senzational!!!! Bute il prinde pe Joppy cu lovituri nimicitoare! Stanga, dreapta, dreapta, stanga din nou. Joppy cere un moment de respiro. Bute il baga in corzi si loveste!!! BUTE CASTIGA SUPERB!!! Arbitrul opreste meciul! Bute e prea puternic, prea puternic! Joppy a cedat, iar Bute castiga prin KO TEHNIC! 

 

BUTE ISI PASTREAZA CENTURA!!!

 

Runda IX: Bute incearca un uppercut de stanga, dar Joppy se fereste in ultima clipa. Ii putea fi fatal! Joppy se arunca in Bute! Incearca o directa de stanga, romanul se retrage. O dreapta in fata lui Joppy. Americanul e din nou la colt.  Stanga, dreapta, stanga, inca o stanga, inca una. Joppy e prins! Stanga superba in figura lui Joppy, iar americanul e pus la podea!!! Se ridica, iar repriza se termina! Bute il poate face KO, e peste Joppy!

10-9 pentru Bute

Runda VIII:  Runda a 8-a. Nimic nu se schimba. Joppy nu se ridica la nivelul lui Bute. Doua lovituri la cap pentru Bute. Joppy bareaza. Directa lui Bute, Joppy se retrage. Joppy e impins in colt, Bute ataca. Loveste la cap, abdomen, din nou la cap, Joppy incearca sa iasa. Bute nu-l lasa! Joppy prinde un croseu care ii sterge barbia lui Bute. Bute raspunde cu o noua directa. Joppy iese din colt si incearca sa-l impinga pe Bute in corzi. Bute iese din capcana si ataca! Joppy se fereste de doua lovituri, iar runda 8 se incheie!

10-9 pentru Bute

Runda VII: Runda 7 porneste cu numele lui Bute scandat din tribune.  Joppy e in corzi, Bute cauta lovitura nimicitoare. Un schimb de lovituri la cap. Joppy tine garda sus. O eschiva a lui Joppy. Bute e mai agresiv! Doua lovituri de stanga! Joppy loveste si el cu stanga in figura romanului. Americanul il impinge pe Bute in corzi, dar romanul iese bine. L-a bagat pe Joppy in colt si i-a administrat doua lovituri la cap. Inca o lovitura in fata. Directa superba a lui Bute, alte doua la corp! Se incheie repriza!

10-9 pentru Bute

Runda VI: Repriza a 6-a incepe in aceeasi maniera ca si celelalte. Bute e agresiv, loveste cu stanga la cap, din nou cu stanga la abdomen. Directa a lui Bute in fata lui Joppy! Americanul nu poate reactiona. Doua directe de dreapta in figura lui Joppy si un croseu de stanga! Se termina repriza! Bute a dominat categoric pana acum!

10-9 pentru Bute

Runda V: Incepe a 5-a runda! Croseu de dreapta al lui Bute. Joppy se fereste. Bute loveste cu stanga la cap, apoi la stomac. Joppy e din nou in corzi. Bute nu poate pierde acest meci, daca va continua asa. Joppy e din nou la colt si nu stie cum sa iasa. Stanga, dreapta, stanga… iar stanga in capul lui Joppy. Lovitura superba de uppercut a lui Bute. Il dezechilibreaza pe american! Stanga in figura lui Joppy, dreapta in capul americanului, iar Bute il prinde din nou in coltul ringului. Se termina runda!

10-9 pentru Bute

Runda IV: Joppy e agresiv, incearca doua lovituri la nivelul abdomenului. A doua lovitura il atinge pe Bute. Bute incearca o combinatie de lovituri. Dreapta-stanga, apoi dreapta, dar Joppy se retrage la timp. Joppy prinde un croseu de dreapta in figura lui Bute. Romanul raspunda: un croseu de stanga, o lovitura la stomac. O directa superba direct in figura lui Joppy. Il bag pe American in colt! Loveste! Americanul nu iese, ramane prins in corzi. Joppy raspunde cu doua lovituri la nivelul abdomenului! Bute loveste din nou. Doua lovituri la abdomen! Doua in figura, iar repriza a patra se incheie in uralele spectatorilor.

 10-9 pentru Bute

Runda III: Incepe echilibrat. Joppy nu risca, orice lovitura primita direct il poate lasa jos. Stie cat de puternice sunt directele lui Bute! Romanul detine controlul in aceasta lupta. Eschive frumoase in fata pumnilor lui Joppy. Americanul il baga pe Bute in corzi, dar romanul isi revine repede. Doi pumni la stomac si unul la nivelul capului sunt raspunsul lui Bute la incercarea lui Joppy de a castiga aceasta repriza. Un croseu de stanga al lui Bute incheie repriza a treia.

10-9 pentru Bute

Runda II: Joppy incearca sa recupereze in runda a doua si loveste chiar la gongul de start! Bute raspunde cu o directa de stanga. Duel strans in mijlocul ringului. Bute e agresiv, Joppy incearca sa blocheze pumnii romanului. Publicul aplauda fiecare lovitura data de Bute, e clar favoritul tuturor! Sala ii scandeaza in picioare numele lui Bute.  Bute primeste o lovitura de stanga in cap, dar raspunde cu o dreapta si il baga in corzi pe Joppy. Inca o stanga in figura lui Joppy, iar runda a doua se incheie! Bute continua sa domine lupta!

10-9 pentru Bute

Runda I:  Bute incepe in forta lupta si domina categoric startul meciului. In primul minut, Bute i-a administrat lui Joppy mai multe directe de stanga la cap si la abdomen! Joppy a raspuns taios si a incercat sa-l loveasca pe Bute usor sub centura. Bute s-a dezechilibrat usor dar a revenit! Bute loveste senzational si il arunca in corzi pe Joppy, iar prima repriza se incheie cu un plus categoric pentru roman!

 10-9 pentru Bute

- Crainicul ii prezinta pe cei doi luptatori! Publicul l-a huiduit copios pe Joppy! Bute a fost aplaudat de o sala intreaga ridicata in picioare!

- Bute a intrat in ring pe melodia U2 - Where the streets have no name!

- Sala a explodat in momentul in care Bute si-a facut aparitia in ring!

- Joppy a intrat in ring pe melodia Eagles - Hotel California.

- Bute va intra in ring pe o melodie de la U2!

- Programul galei de la "Bell Center" a fost decalat, astfel ca meciul dintre Lucian Bute si William Joppy va incepe in jurul orei 5.40

- In aceasta dimineata au mai boxat la "Bell Center" alti doi romani. Ionut Ion, alias JoJo Dan (19-0-0), l-a invins pe Jose Leonardo Corona (8-7-0), in limitele categoriei "superusoara", obtinand cel de-al 20-lea succes din cariera. El si-a trimis la podea adversarul in repriza a treia cu o directa de stânga.

- Victor Puiu, cunoscut in Canada drept Victor Lupo (16 victorii – o infrangere – un egal), si-a aparat cu succes centura de campion al Canadei la semimijlocie, in fata peruanului Leonardo Rojas (7-5-3), romanul invingandu-si adversarul in repriza a 9-a prin KO tehnic.

Vezi mai multe si pe www.prosport.ro

Maia Sandu, invitată de Viorica Dăncilă la București. Mesajul transmis premierului moldovean
BRAT