Video: Bute pastreaza centura IBF: Vezi finalul de COSMAR!

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Octombrie 2008, 23:30

Cea mai spectaculoasa lupta pe care Canada a vazut-o pana acum in istorie! Asa a fost catalogata bataia dintre Bute si Andrade, inchieiata cu un scandal monstru. Vezi desfasurarea SENZATIONALA a luptei repriza cu repriza!

Bute a dominat clar 10 reprize din 12, dar nu a fost in stare sa incheie meciul in picioare. Salvarea lui Bute nu a mai fost directa de stanga ci un arbitru american, Marlon B. Wright, care l-a ajutat pe Bute sa-si pastreze centura IBF.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FINALUL DE COSMAR AL LUPTEI DINTRE BUTE SI ANDRADE

In ultimele 10 secunde ale meciului, Bute a cedat fizic, Andrade lovind din toate partile, fara sa primeasca vreun raspuns de la roman. L-a trantit inintial pe corzi, Bute a fugit in coletul celalalt al ringului, unde lovitura decisiva s-a produs. Un croseu l-a facut KO pe Bute, spre uimirea a 18 mii de oameni prezenti in arena.

Ce s-a intamplat dupa e de domeniul fantasticului. Arbitrul american a inceput sa-l numere pe Bute, iar cand a ajuns la 5 a observat ca Andrade nu era la coltul neutru. S-a intors la acesta, l-a somat de 3 ori sa se intoarca la colt, ceea ce i-a oferit lui Bute SECUNDE BUNE ca sa se ridice de la podea si sa isi revina cat de cat.

Pana cand arbitrul a continuat numaratoarea, trecusera aproximativ 20 de secunde. A mai numarat 4 secunde, pana la 9, iar gongul a fost batut.

Antrenorul lui Andrade a sarit ca ars la arbitru, acuzandu-l ca l-a favorizat pe roman, Bute s-a retras imediat langa Larouche, antrenorul sau, pentru a-si reveni cat mai repede.

Bute castiga meciul si isi pastreaza centura IBF dupa deciziile celor 3 oficiali, unul American, unul Canadian si unul Englez:
117 – 109, 115 – 111, 113 – 110.

VEZI AICI DESFASURAREA PARTIDEI REPRIZA CU REPRIZA!

Repriza 1: A inceput meciul. Din tribuna se aude in continuare numele lui Bute. Bute incepe cu doua lovituri usoare. Ii testeaza rezistenta lui Andrade. Bute se misca repede. O stanga in falca lui Andrade, el se retrage imediat. Andrade ataca, Bute se apara si loveste la corp. O stanga a lui Bute cand mai sunt 90 de secunde. Jucatorii se tin acum, arbitrul ii desparte. Andrade ataca puternic, Bute faca o eschiva. Bute pastreaza dreapta libera, aprpoape de Andrade, gata sa loveasca oricand. Inca 30 de secunde.Bute incearca o stanga dreapta, Andrade Il impinge in corzi. Bute loveste la corp pe Andrade si prima repriza se incheie.

Repriza 2: Luptatorii si-au primit indicatiile si incepe runda a doua. Bute loveste cu dreapta. Andrade incearca un croseu, Bute se fereste! Bute forteaza si el, Andrade se fereste la randul lui. Andrade il prinde cu bratele pe Bute, Bute scapa de “cleste” si loveste. Andrade riposteaza cu o dreapta care-l atinge pe Bute in stomac.O dreapta puternica a lui Andrade, din nou in stomacul lui Bute! Ce stanga incearca Bute, dar Andrade se lasa. O stanga a lui Andrade acum, il loveste pe Bute in fata. Doua stangi senzationale ale lui Bute, primite in plin de Andrade. Si o dubla pe finalul reprizei, dreapta, stanga in capul lui Andrade.

Repriza 3: Bute si Andrade isi impart pumnii la inceputul primei reprize. Bute loveste puternic de doua ori cu stanga. Andrade se enrveaza si incearca o combinatie de lovituri la fata. Stanga-dreapta-stanga pentru Bute in fata lui Andrade. Publicul striga!! Andrade il enerveaza pe Bute cu doua lovituri la stomac, Bute ataca si loveste la fata. Upercut al lui Bute, gata sa-l prinda nepregatit pe Andrade. LOVITURA SENZATIONALA A LUI BUTE PE FINALUL REPRIZEI. O STANGA S-A IZBIT DE FATA LUI ANDRADE!

Bute primeste indicatii: “Daca o tii asa, la final o sa fii CAMPION MONDIAL! Tine-o tot asa si nu pierzi, nu ai cum sa pierzi!”, i-a spus Larousche.

Repriza 4: Andrade intra puternic si loveste, Bute isi foloseste croseul, o stanga a lui Bute apoi care-l loveste pe Andrade. Sa vedem un KO in aceasta dimineata?! Bute incearca o stanga, Andrade lasa capul. “BUTE, BUTE, BUTE!”, striga spectatorii. Combinatie de 3 pumni, dreapta si stanga, in plin primite de Andrade! Andrade se dezechilibreaza, dar isi revine. Croseu de stanga a lui Bute, Andrade eschiveaza. Mai sunt 40 de secunde, jucatorii se prind. Bute e bagat in colt, dar iese imediat de acolo. Inca 20 de secunde. Bute ii aplica o stanga lui Andrade, Bute loveste de doua ori la corp, iar repriza a 4-a se incheie!

Andrade primeste indicatii de la antrenor: “Nu incerca nimic complicat. Serii de pumni, atat. NU MAI INCERCA NIMIC ALTCEVA, PENTRU CA TE COMPLICI!”

Repriza 5: Se aude gongul. Bute loveste la cap, Andrade riposteaza cu cateva lovituri usoare. Andrade il prinde pe Bute cu cativa pumni in falca. Drepta lui Bute, Andrade il impinge in corzi, arbitrul intervine! Bute il arunca pe Andrade in corzi. O dreapta, o dreapta si pentru Andrade, o directa a lui Bute si jucatorii se prind din nou in cleste. Inca un minut. Stanga a lui Andrade. Situatie comica: Andrade ridica piciorul si Bute il prinde, spre amuzamentul comentatorilor americani si al publicului. O dreapta in figura lui Bute, inca o stanga, Bute iese si incearca o combinatie de pumni, tribunele sunt in delir! Andrade incearca sa se bata de aproape cu Bute. La distanta, romanul poate fi letal. Repriza se termina.

Repriza 6: Cateva serii de pumni, iar arbitrul intervine pentru a se curate ringul de apa. Suprafata era periculoasa pentru luptatori. Puteau sa se accidenteze alunecand. Un pumn al lui Bute, Andrade incearca un croseu de dreapta. Andrade incearca un Upercut. Ce bine s-a ferit romanul!!! Bute loveste in plin cu o directa de stanga. Inca UNA!!! Bute loveste si iese, loveste si iese. Andrade se enerveaza si se precipita. Asta este sansa lui Bute! O stanga, inca una pentru Bute! Combinatie, 1,2,3 in figura lui Andrade. Publicul aplauda fiecare pumn. Ce meci superb!

Repriza 7: Bute anunta inainte de meci ca nu poate s ail faca KO pe Andrade. Sa vedem daca e adevarat. Bute conduce cu 5-1 la reprize. O dreapta a lui Bute, se fereste Andrade. O directa de stanga a lui Bute Andrade raspunde cu un croseu puternic. Andrade tine garda sus si corpul usor aplecat, pentru a se proteja de loviturile lui Bute. Stanga lui Bute! Cei doi intra in cleste. O dreapta, o stanga pentru Bute, un croseu si pentru Andrade, care a cam uitat sa loveasca in aceasta repriza. Doua lovituri de dreapta si o stanga, Andrade sta ca stanca in ring. O stanga in abdomenul lui Andrade. O dreapta superba urmata de o staga puternica. Capul lui Andrade se lasa pe spate si tot ce-l mai salveaza acum e gongul sfarsitului de repriza. Bute si-a castigat repriza prin loviturile de final.

Repriza 8: Bute e bagat in colt, dar Andrade nu loveste. Doua directe slabe ale lui Andrade. Bute conduce cu 6-1 pana acum. Comentatorii americani sunt ironici: In acest ritm, Andrade sa zica merci daca termina cele 12 runde. OOO!! Ce dreapta a lui Andrade, dar Bute iese imediat din coltul ringului si il trage in corzi pe adversarul sau. Prima lovitura periculoasa a lui Andrade in ultimele 4 reprize. Combinatie superba a campionului Bute, stanga, dreapta, stanga. Bute se joaca acum cu Andrade folosing UPERCUTUL de stanga. O stanga direct in figura lui Andrade. Sa-i auziti pe oameni cum striga!!! Si repriza se termina in aplauze. Ce bine a raspuns Bute pe final de repriza!

Repriza 9: Ochii lui Bute sunt usor umflati, dar ce mai conteaza acum! Domina lupta! Un croseul al lui Andrade, Bute eschiveaza. Doua stangi ale lui Bute, primite in plin de Andrade in barbie. Stanga lui Andrade, Bute raspunde cu o dreapta. Combinatie Bute, dreapta, stanga. Bute il tine la distanta pe Bute cu lovituri scurde de dreapta. Ce uppercut a incercat Bute, ratat insa. Stanga si dreapta in figura lui Andrade, publicul e in picioare. Inca o stanga, inca una!!!! Bute il arunca pe Andrade in corzi. Cei doi se prind in cleste, sunt despartiti de arbitru. Dreapta INCREDIBILA a lui Bute, in barbia lui Andrade! Bute isi castiga din nou repriza pe final!

Repriza 10: Croseu de stanga al lui Bute, primit in fata de Andrade, publicul striga! Bute loveste din nou, mai puternic. STANGA LUI BUTE! Andrade sangereaza! Bute il loveste pe Andrade, care cade! Andrade e numarat pana la 8 si revine in lupta. Bute e din ce in ce mai agresiv. Il ataca pe Andrade cu combinatii de pumi pana il prinde in corzi. Stanga senzationala a lui Bute. Inca 40 de secunde. Bute poate sa faca un KO! Stanga, dreapta, stanga pentru Bute, Andrade riposteaza cu un uppercut, Bute loveste si el cu dreapta. Andrade este obosit, Bute are energie in continuare si mai sunt doua reprize.

Repriza 11: Acum se poate intampla ceea ce toata lumea asteapta! Un KO al lui Bute in fata lui Andrade. Adversarul romanului nu se arunca prea tare, ii este frica sa nu fie din nou pus la podea. Daca el nu loveste, o face Bute, cu o stanga sanatoasa. Andrade forteaza acum! Tribunele CANTA ca pe stadioanele din Anglia: “OLE, OLE, OLE!” Bute e impins in colt de Andrade, arbitrul intervine si tribunele il huiduie pe Andrade. Combinatie de CINCI lovituri in capul lui Andrade. Bute il tine in foc de lovituri. Oricare poate fi letala acum. Inca 30 de secunde! Stanga lui Andrade! Singura lovitura din aceasta repriza! Comentatorii americani glumesc: Andrade l-a dus pe Bute unde vroia. Sa se sature sa-l tot loveasca. Repriza se termina. Inca una si Bute isi pastreaza titlul mondial!

Repriza 12: Acesta este momentul! Tribunele sunt in picioare. Numele lui Bute este strigat din rasputeri, de parca s-ar lupta in Romania! Andrade loveste puternic cu stanga,Bute se fereste si ramane tare pe picioare. Andrade incearca o combinatie de lovituri si il tine pe Bute in colt. Andrade forteaza, incearca ceva urias in aceasta repriza daca vrea sa castige meciul cu centura mondiala IBF. Numele lui Bute este scandat din nou. Bute a cam obosit. Andrade forteaza. Il loveste pe Bute. Bute nu riposteaza. Acum vine si stanga lui Bute! Inca un MINUT! HAI BUTE! Andrade loveste cu stanga.! E obosit Bute! CE FINAL DE MECI! INCA 30 DE SECUNDE! BUTE IL ASTEAPTA PE ANDRADE SE ARUNCA AMANDOI IN CORZI. BUTE FUGE, ANDRADE VINE DUPA EL SI INCREDIBIL, BUTE E ARUNCAT LA PODEA ! NU SE POATE ASA CEVA! ARBITRUL IL NUMARA PE BUTE! MECIUL SE TERMINA, ANDRADE NU CASTIGA PRIN KO. E SCANDAL GENERAL.

Antrenorul lui Andrade sare la arbitru si la Bute. Situatia e complicata! Bute a castigat 10 reprize din 12, dar a terminat meciul la PODEA. Daca ar fi fost numarat in final de meci, ar fi fost un KO. Arbitrul si Andrade isi vorbesc! Este una din cele mai dramatice lupte pe care Canada a vazut-o vreodata. Antrenorul lui Bute este fericit si asteapta o repriza. Bute a terminat meciul FRANT de oboseaza, lovit la ochi si lent in miscarile picioarelor.

Americanii se asteapta ca decizia sa ii fie favorabila lui Bute! Bute a fost “Salvat de Clopotel” in acest meci! Daca gongul nu ar fi fost batut, Bute era facut KO! Campionul are un noroc fantastic.

“Esti minunat. Esti fratele meu, ai luptat superb!”, i-a spus Andrade lui Bute dupa meci.

Asteptam decizia finala a arbitrilor: In mod normal, Bute nu poate pierde. E ca-n bancuri acest juriu: un Canadian, un American si un Englez! Doar ca acum romanul iese campion, nu subiect de gluma!

A venit si rezultatul final: BUTE ISI PASTREAZA CENTURA IBF LA PODEA IN REPRIZA A 12-A

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO LUPTA DINTRE BUTE SI ANDRADE

Crezi ca Bute a castigat cu ajutorul arbitrului? (26644 voturi)
 
Da
41.56%
11073 voturi
 
Nu
58.44%
15571 voturi
„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies