Bute este in fata celui mai important adversar! Cele 4 VARIANTE pe care le are:

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Iulie 2011, 14:55

	Bute este in fata celui mai important adversar! Cele 4 VARIANTE pe care le are:

Bute poate boxa cu un adversar de calibru. Se vorbeste numai despre campioni mondiali sau fosti detinatori de centuri. Victoria impotriva lui Mendy il recomanda pe Bute pentru un meci de zile mari.

Presedintele Interbox, Jean Bedard, a anuntat numele viitorului adversar al lui Lucian Bute: acesta ar putea fi chiar Kelly Pavlik. Romanul ar putea lupta in Statele United.

"Este planul nostru. Am ajuns la etapa in care trebuie sa-l facem cunoscut pe Lucian si publicului american. Lupta din Romania era deja programata, a fost visul lui Lucian. Acum urmeaza sa depasim granitele canadiene.

Cu siguranta in Statele Unite nu vom mai aduna 15.000 de oameni si probabil, la inceput, nu vom fi in profit, dar Lucian are nevoie de aceasta trecere. Cei de la Showtime il pregatesc pe Pavlik pentru Bute, de aceea i-au programat si un meci in august. Asta ne arata ca americanii sunt gata sa plateasca pentru Lucian.", a declarat Bedard in presa din Canada.O alta varianta pentru Bute ar putea fi castigatorul Super 6. In finala lupta doi boxeri care sunt cei mai tari pe aceasta categorie: Andre Ward si Carl Froch


Andre WardCarl Froch

 
Interbox i-a facut lui Mikkel Kessler o oferta "de cateva milioane de dolari" pentru un meci Lucian Bute. Danezii au refuzat-o considerand-o prea mica.

"Danezii nu au cerut insa mai multi bani, cum ar fi fost normal, in cazul in care Kessler ar fi vrut cu adevarat sa se bata cu Bute. Lui Kessler i-a fost frica sa lupte cu Lucian. A fost la Montreal, a vazut cum l-a batut Lucian pe Magee si pur si simplu nu a mai vrut sa se bata, desi a spus ca este pregatit pentru un asemenea meci. Sunt convins ca, in aceste conditii, Lucian se va orienta spre un meci de unificare a titlurilor cu Carl Froch. Bute trebuie sa-i inchida gura englezului pentru ca a fost singurul care a facut niste declaratii murdare. In box se fac uneori astfel de afirmatii pentru promovare, insa Froch a sarit calul", a declarat presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

Asa plange un CAMPION MONDIAL! "Este cea mai frumoasa noapte din viata mea! Sunt mandru ca sunt roman!"


 

Romanii s-au bucurat in strada pentru o victorie istorica! Bute a castigat prin KO dupa o lovitura FULGER! VIDEO

Cu cine vrei sa lupte Lucian Bute in urmatorul meci? (9666 voturi)
 
Kelly Pavlik
25.50%
2465 voturi
 
Andre Ward
551 voturi
 
Carl Froch
9.55%
923 voturi
 
Leonard Doroftei :)
59.25%
5727 voturi

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Când ar putea fi aflată decizia definitivă
BRAT