"Bombardierul" Simion si-a luat fetele la sala inaintea meciului pentru titlul intercontinental de saptamana viitoare. Fiica cea mare s-a indragostit si ea de box

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2016, 21:32
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2016, 21:38

Gala de box Noaptea Campionilor, cu Viorel "Bombardierul" Simion, Christian Ciocan si Bogdan Dinu, e vineri, dupa 23:00, IN DIRECT la ProTV

Viorel Simion se pregateste pentru supermeciul in care poate deveni campion intercontinenal. "Bombardierul" se bate vineri, IN DIRECT la ProTV, in gala Noaptea Campionilor.

Simion si-a luat cele trei fete la sala inaintea meciului. Fiica sa cea mare practica si ea boxul. Pentru cele trei fete vrea sa ajunga Viorel Simion campionul lumii.

"Bombardierul" Simion sarbatoreste victoriile din ring cu fetele in brate. Fata cea mare, Andreea, s-a indragostit de box si vrea sa-l urmeze. Simion a trimis-o la gimnastica, handbal si chiar fotbal ca sa uite de box. Degeaba!

"Imi este greu sa vad ca ia pumni, dar ce sa fac", spune el.

Oana are 10 ani si vrea sa ajunga cantareata.

"Toata ziua nu sta deloc, numai sa cante, sa cante si sa cante, altceva nimic", mai spune pugilistul.   

Raisa e cea mai mica - are doar 3 ani. Va face si ea sport: "Din vara o sa o duc la inot"

Cele trei fete ii vor face galerie lui Simion la meciul pentru centura inter-continentala, vineri, IN DIRECT la ProTV, dupa Romanii au Talent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!