"The Super Villains sau LBJ, the new MJ?" Drumul spre o noua super-finala in NBA! Duelul intre cei doi COLOSI

"The Super Villains sau LBJ, the new MJ?" Drumul spre o noua super-finala in NBA! Duelul intre cei doi COLOSI

Cleveland Cavaliers vs Golden State Warriors este marea finala din NBA.

Bitch-slapping spre o super-finala! Sau, mai cuminte scris, drumul spre finala NBA 2017.

Sa incepem cu Vestul. Warriors s-au intarit cu Kevin Durant vara trecuta. Au curs litri de cerneala si venin pe subiectul asta. Multi l-au atacat deplangand moartea unei francize, tradarea unui oras si crearea unei superechipe. Warriors au devenit Villain Squad.

Adevarul e ca treaba la Thunder nu ducea nicaieri. Si cand ma gandesc ca in primii 5 erau acum niste ani Durant, Westbrook, Harden si Ibaka... Cum naiba n-au luat un titlu nu pricep! Cert e ca Durant avea o dorinta legitima - un inel de campion pentru un jucator cu calitatile, versatilitatea si cifrele sale suna firesc.

Are 28 de ani si tic-tac-ul nu se opreste, asa ca Durant a ales Warriors. Locul de unde o finala NBA se vedea cel mai sigur. Finala in care Warriors asteapta de la el sa faca diferenta. Asadar o casatorie din interes, asemanatoare cu cea dintre LeBron si Miami.

Citeste continuarea pe Becerescu.ro

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătății pregătește demiteri după dezvăluirile despre spitale făcute la ”România, te iubesc”
BRAT