(P) Hagi, Pele si Maradona! Fotbalul, pardon, PAMANTUL e mai frumos cu ei in viata noastra

Autor: Sport.ro
Marti 04 August 2015, 16:20

	(P) Hagi, Pele si Maradona! Fotbalul, pardon, PAMANTUL e mai frumos cu ei in viata noastra

Pele vs Maradona vs Hagi! Normal, o sa zicem Hagi ca e al nostru. Dar de ce nu toti trei? Magicienii nu se exclud, se completeaza. Hai sa le vedem numerele de magie si sa strigam impreuna: Jos palaria, granzilor!

Mii si mii de hiperbole ar fi prea putine. Cu ei trei fotbalul a devenit mai mult decat un sport. Asa ne-am indragostit toti de nebunia asta care ne trimite pe stadion, ne pune sa cantam, sa fluturam steaguri in ploaie, sa plangem, sa radem, sa ne imbratisam cu toti necunoscutii cand dau ai nostri gol.

Maradona. Hagi. Si Pele. Va dati seama cum ar arata o echipa cu ei trei? Si pentru ca am decis ca azi nu e despre cifre, statistici, ci despre magie, hai sa dam un play si sa ii vedem pe trei REGI ai fotbalului, care impreuna au 1852 de goluri. Exact cum ati citit. 1852.

Si o provocare. Nu o sa va intrebam care a fost cel mai bun. E gresit. De ce sa facem o ierarhizare a zeilor? De ce sa nu ne bucuram de toti trei? Asa ca, in functie de stilul vostru de joc, va invitam sa votati in sondaj: Cu cine ai face echipa in atac intr-o finala de la Cupa Mondiala? :D

Si, in commenturi, va mai provocam la ceva. Scrieti-ne care e prima voastra amintire cu unul dintre ei sau cu toti trei. De exemplu, prima noastra amintire cu Hagi e undeva in Teleorman, in sat de tara, vecin cu salcamul lui Moromete. Si cu tata cu un picior in gips, dupa ce, conform bunicului: “Tac-tu s-a crezut Hagi, d-aia arata asa. Ia scrie-i tu ceva cu carioca pe gips cand doarme, ca sigur o sa ii placa” :))

Asa ca, daca va visati si voi Hagi sau Pele, aveti grija cand intrati pe teren. Mingile vi le pun la dispozitie Penny Market si XXL Mega Discount – si cu autograful lui Pele!, voi doar grija si niste prieteni buni in atac - ok? Penny Market si XXL Mega Discount au organizat in aceasta vara o super campanie de loializare cu acumulare de puncte bonus in care poti sa pleci acasa cu una sau mai multe mingi cu semnatura lui Pele! Poti alege intre minge de meci, minge de antrenament, minge de plaja si minge mini!

In plus, mai poti castiga si alte produse pentru microbistul din tine: vuvuzele, fluiere, palme de aplaudat, sepci si tricouri, iar premiul cel mare este de 10.000 de euro pentru echipa ta romaneasca preferata de fotbal. Dar aruncati voi un ochi AICI, pe fotbal.penny.ro, ca sa vedeti cum puteti castiga romaneste dupa un antrenament cu marele Pele!

Antreneaza-te cu Pele pentru o victorie romaneasca!

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies