Cinci fotografii istorice cu Pele! Luati un loc in masina timpului si zambiti :)

Cinci fotografii istorice cu Pele! Luati un loc in masina timpului si zambiti :)

Stiati ca exista ziua Pele? Hai sa vedeti cand e, s-o petrecem ca la carte. Cu fotbal, prieteni si zi libera de la birou, clar! :)

1. Bobby Moore si Pele, in 1970 la un meci Anglia - Brazilia. Doua legende, doi jucatori care au facut din fotbal o opera de arta #vis


 

2.  "Pele Apreciation Day", in aprilie 1978. Pentru ca, da, ar trebui sa existe Ziua Pele :) George Best si Pele, cand s-a si jucat un meci amical pentru Pele, intre LA Aztecs si NY Cosmos

3. Campionii, campionii! Pele, celebrat asa cum merita. Ca un zeu! :) 

4. Pele si Cupa Mondiala din 1970

5. Pele plange la primul Mondial castigat. Avea aproape 18 ani :)


BONUS: No comment. Pentru ca Pele si 1281 de goluri in 1.363 de meciuri

Penny Market si XXL Mega Discount au organizat  o super campanie de loializare cu acumulare de puncte bonus in care poti sa pleci acasa cu una sau mai multe mingi cu semnatura lui Pele! Poti alege intre minge de meci, minge de antrenament, minge de plaja si minge mini!

In plus, pana la data de 22 septembrie, mai poti castiga si alte produse pentru microbistul din tine: vuvuzele, fluiere, palme de aplaudat, sepci si tricouri, iar premiul cel mare este de 10.000 de euro pentru echipa ta romaneasca preferata de fotbal. Dar aruncati voi un ochi AICI, pe fotbal.penny.ro, ca sa vedeti cum puteti castiga romaneste dupa un antrenament cu marele Pele!

Antreneaza-te cu Pele pentru o victorie romaneasca!

 


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies