Antreneaza-te cu Pele

(P) Ai 10 minute? Trebuie sa vezi asta! Cel mai bun VIDEO pe care il poti vedea in fotbal! 

O reusita fantastica a lui Pele din 1959 a fost recreata digital - asta pentru ca la meciul dintre Santos si Juventus de acum 55 de ani nu au existat camere!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 10:01
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2015, 10:01

Brazilienii descriu reusita magica a lui Pele astfel: "A existat un gol marcat in 1959 despre care se spune ca e cel mai bun din istoria universului - doar ca nu au existat camere care sa inregistreze reusita astfel ca a fost nevoie ca oamenii sa recreeze golul folosindu-se de computere"

Cei de la Mirror povestesc astazi istoria acelei reusite in care Pele a jonglat peste 3 fundasi si portar in victoria cu 4-0 a celor de la Santos in fata lui Juventus.

Pele avea 19 ani in acel moment, fiind abia la inceputul unei cariere incredibile care il face sa fie considerat de multi ca fiind cel mai bun jucator din istoria fotbalului:

 

Si daca tot suntem aici, luati un loc, dati un play si hai sa mai vedem cateva momente magice a la Pele:

Magie. Magie. Magie. Pentru ca fotbalul nu e doar despre goluri, ci si despre #pieledegaina. Cjiar, n-ar trebui sa ii zicem oare #peledegaina? Ia sa facem o petitie :)

 

Si pentru ca sustinem toate momentele de magie, punem la bataie mingi de fotbal semnate de Pele. Si poate nu ajungem toti sa castigam titluri si campionate ca acest geniu al fotbalului, dar putem sa ne chemam prietenii la o miuta, sa radem si sa jucam fotbal ca in copilarie, pana ne uita noaptea pe afara. Asa ca Penny Market si XXL Mega Discount au organizat in aceasta vara o super campanie de loializare cu acumulare de puncte bonus in care poti sa pleci acasa cu una sau mai multe mingi cu semnatura lui Pele!

In plus, mai poti castiga si alte produse pentru microbistul din tine: vuvuzele, fluiere, palme de aplaudat, sepci si tricouri, iar premiul cel mare este de 10.000 de euro pentru echipa ta romaneasca preferata de fotbal. Dar aruncati voi un ochi AICI, pe fotbal.penny.ro, ca sa vedeti cum puteti castiga romaneste dupa un antrenament cu marele Pele!

Antreneaza-te cu Pele pentru o victorie romaneasca!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!