Anglia

Vestea care il darama pe Pantilimon dupa ce a fost ales in prima echipa din Anglia! Anuntul facut astazi de antrenorul clubului

Pantilimon a fost ales in echipa campionatului in Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 17:20
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 17:25

Ziaristii englezi de la Guardian au facut cel mai bun 11 de start al sezonului, dupa media reusitelor din acest sezon. Pantilimon este titular si laudat de ziaristii englezi, care l-au pus alaturi de patru jucatori de la campioana Chelsea, patru de la Arsenal, unul de la Manchester United si un jucator de la Manchester City.

Potrivit Guardian, echipa anului in Premier League este: Pantilimon - Ivanovic, Smalling, Koscielny, Monreal - Alexis Sanchez, Cazorla, Fabregas, Hazard - Diego Costa, Kun Aguero.

Dupa ce a primit una dintre cele mai bune vesti din cariera, Pantilimon a primit si vestea care l-a intristat cu siguranta. Dick Advocaat, antrenorul care l-a bagat in poarta in locul lui Mannone, si care a mizat pe el pana la final, si-a anuntat plecarea de la Sunderland.

Acesta si-a terminat contractul cu echipa engleza si a declarat ca la 68 de ani nu mai are de gand sa mai antreneze: "Am fost cautat de mai multe cluburi dar am avut mereu doar 2 optiuni, Sunderland sau sa ma retrag. Echipa asta a fost un varf al carierei mele dar am deja o varsta.", a spus Advocaat.

Acesta a reusit sa iasa campion in 3 campionate, cu PSV, Rangers si Zenit, in Olanda, Scotia si Rusia. Acesta a cucerit si Cupa UEFA, cu Zenit, in 2008, iar la nivel de tari le-a condus pe UAE, Coreea de Sud, Belgia, Rusia si Serbia.

Modifică setările cookies