Starul fara nationala a primit o propunere surpriza: "Vino sa joci primul meci din istoria tarii noastre!" Ce echipa ar putea sa aleaga Janu7aj

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Februarie 2014, 15:25

	Starul fara nationala a primit o propunere surpriza: "Vino sa joci primul meci din istoria tarii noastre!" Ce echipa ar putea sa aleaga Janu7aj

7 nationale se bat pe Adnan Januzaj, noua vedeta de pe Old Trafford

Federatia de fotbal din Kosovo i-a propus lui Januzaj sa evolueze in primul meci din istoria acestei tari, pe 5 martie, impotriva statului Haiti.

Eroll Salihu, secretarul general al federatiei kosovare: "Suntem in discutii cu familia lui Adnan si ar fi fantastic sa putem avea un astfel de jucator in primul meci din istoria nationalei noastre."

"Ar fi doar o chestiune simbolica, acest meci nu va implica nicio obligatie din partea lui Januzaj fata de echipa noastra. Este un meci amical si nu ii va afecta eligibilitatea de a juca pentru alta nationala."

POATE SA JOACE IN 7 NATIONALE

Este nascut in Belgia, parintii lui sunt kosovari, tatal sau e nascut in Albania, are un bunic sarb si unul croat, plus o bunica din Turcia, iar Roy Hodgson il vrea in nationala Angliei.

El e Adnan Januzaj, jucatorul de 18 ani care are toate sansele sa devina urmatorul super star de pe Old Trafford.

Januzaj tocmai a refuzat convocarea la nationala mare a Belgiei, echipa care promite sa fie marea revelatie a Mondialului din Brazilia, iar aceasta decizie poate fi pusa pe seama interesului din partea selectionerului Angliei.

Roy Hodgson: "Januzaj este un jucator foarte interesant, pe care il urmaresc de mult si pe care l-as vrea in nationala Angliei."

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies